lavina reakcija kao i uvijek

Iako su Maji Šuput zbog ovih fotki neki pronašli manu, drugi smatraju drugačije: ''Da i gaće obučeš naopako, opet ti super stoje!''

Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Maja Šuput objavila je na Instagramu fotografije u badiću s izrezima s prednje strane i dekolteom, a objava je izazvala lavinu reakcija.

Maja Šuput iskoristila je vikend i za uživanje, a kako joj je bilo lijepo, pokazala je i svojim pratiteljima na profilu na Instagramu pa im uljepšala dan vrućim prizorima.

Maja je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u badiću s izrezima koji joj je savršeno naglasio dekolte, no neki od obožavatelja komentirali su kako im je jedna fotografija pomalo čudna.

"Nedjelja", napisala je pjevačica kratko uz objavu.

"Super je, ali druga je slika malo čudna", "Druga slika stvarno je čudna, ostale dvije super", "Prekrasno izgledate, prava ste krasotica", "Dobar kostim", "Ti si top topova, da i gaće obučeš naopako, opet ti super stoje. Ma sve ti paše i znaš to nositi", "Seksi", neki su od komentara koje je dobila.

Maja je proteklog vikenda nastupala u Ravnoj Gori, gdje je obožavateljima pripremila večer za pamćenje. Tamo je zablistala u ružičastoj uskoj haljini s visokim prorezom koja je svu pozornost usmjerila na neobičan gornji dio haljine. Naime, na dijelovima gdje su grudi dio materijala napravljen je u obliku životinjskih ušiju koje su zaokupirale svu pozornost.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Kako je moguće da Sofia Vergara ima 51 godinu?! Kad vidite nove fotke u badiću, bit će vam jasno zašto svi postavljaju baš ovo pitanje!

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Nekad i sad Bivši joj je lice zalio kiselinom, a nekad lijepa voditeljica sad je pokazala svoje lice nakon 400 operacija kojima se podvrgnula

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS