Nakon dugo vremena

Maja Šuput u leopard bikiniju istaknula utegnuti trbuh, ali i druge atribute: "Pa može li bolje?"

Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Maja Šuput objavila je na Instagramu fotografije na kojima nosi bikini leopard uzorka, koji joj pristaje kao saliven.

Maja Šuput uživa punim plućima u odmoru na Mauricijusu, a sa sobom je ponijela i kolekciju svojih badića u kojima uživa na tamošnjim plažama iz snova.

Nakon jednodijelnih modela s izrezima, na red je došao i bikini leopard uzroka koji je u prvi plan istaknuo dekolte, ali i vitku liniju te osunčani ten.

"Pa može li bolje za jednu srijedu u siječnju???" napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira naslonjena na stablo palme.

"Uživaj", "Fakat ne može", "Teško da može bolje", "Majo, savršena si, obožavam te", "Genijalno, znaš da ti zavidim", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Naša pjevačica svakodnevno dijeli nove fotografije s tog prekrasnog mjesta, a ona i Nenad oduševljeni su ljepotama plaža i mora, pa su destinaciju nazvali i rajem na zemlji. Sa sinom Bloomom uživa na pješčanim plažama uz palme, a sve su zabilježili i kamerom pa podijelili s pratiteljima.

''Toliko nestvarno izgleda, a toliko je stvarno i realno da ne povjeruješ…'' napisala je Maja u opisu dviju fotografija.

"Predivni ste'', ''Divna obitelj'', ''Pa, koliko ste preslatki zajedno'', ''Blago vašem Bloomu, kad odraste, sve će znati'', zaključili su njezini pratitelji u komentarima.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga Igora Mešina, rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, a vole se još od mladih dana!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Nekad i sad Lepa Brena prisjetila se mladosti pa pokazala kako je izgledala s 18 godina, odmah je očita jedna promjena!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS