Da se rastopite!

Majin Bloom u odijelcu Djeda Božićnjaka opet je osvojio ekipu s Instagrama, a dobio je i poseban zadatak: "Najslađi Božić!"

Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maja Šuput obradovala je svoje pratitelje na Instagramu blagdanskim fotografijama sinčića Blooma.

Pjevačica Maja Šuput spremna je za blagdane.

Nakon što je nedavno pokazala kako je ukrasila svoj dom, sada je objavila fotografije sinčića Blooma u blagdanskom okruženju.

"Najljepši tjedan u godini je počeo. Bloom kao pomoćnik Djeda Božićnjaka brine da svi darovi budu pod borom na vrijeme. Nama je ovo najslađi Božić ikada", napisala je Šuput uz fotke Blooma odjevenog od odijelce Djeda Božićnjaka, kojima je rastopila svoje pratitelje.

"Medenko", "Najslađi", "Slatkiš mali, mamina mini kopija", "Koji šećer", "Mala Maja", neki su od brojnih komentara ispod fotki.

Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov sina Blooma dobili su u ožujku 2021. godine, a on je brzo postao glavna zvijezda mamina Instagrama.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Dogurala je puno dalje od svojih očekivanja, a zanimljivo je kako je došla u MasterChef: "Iznenadio me poziv i nisam mogla odbiti"

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Holivudska glumica javila se s dočeka Vatrenih u Zagrebu, nije mogla vjerovati što se događa: "Od milijun ljudi na ulici..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS