Ponijele je emocije

Maja Šuput točno u ponoć potrčala u zagrljaj svojoj posebnoj osobi: "Pamtit ću ovo zauvijek"

Maja Šuput - 2 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maja Šuput Novu godinu dočekala je radno na otoku Rabu, a uz nju je bio i suprug Nenad Tatarinov.

Maja Šuput za doček Nove godine nastupila je na otoku Rabu, na dječjem i na onom u ponoć, a dio atmosfere najluđe noći u godini podijelila je i na svojem profilu na Instagramu.

"Sretna Nova 2023. i sve najbolje od srca vam želimo! Hvala Rabu na najluđem dočeku, na oborenom rekordu broja ljudi, na energiji koju ću pamtiti zauvijek", napisala je Maja uz objavu.

Za nastup u novogodišnjoj noći Maja je odabrala srebrnu haljinu s velikim prorezom koji je otkrio pogled na njezine utrenirane noge. Na dočeku je bio i njezin suprug Nenad Tatarinov, kojemu je točno u ponoć potrčala u zagrljaj i po poljubac, nakon čega se vratila publici.

Maji je 2022. godina bila pretrpana poslovnim obvezama, i zato ubrzo pakira kovčege i s obitelji leti na Mauricijus.

"Živim za 1. 1.! Sad je ovo već preživljavanje, više nije uživancija, ali kad ja odem na godišnji - ne dao vam Bog da me netko nazove! Pijesak, sunce, a i Bloom je baš rekao: 'Ja bih na Mauricijus!', pa rekoh, ajde!" izjavila je Maja za IN magazin.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Iris Livaja u opakoj haljinici s dekolteom na dočeku, njen Marko nije ju prestajao ljubiti: "Volite se istinski"

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Bivši ju je prevario s prostitutkom, ali ni to nije ostavilo traga na njenom tijelu kojim može posramiti i upola mlađe kolegice!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS