Pažljivo je pratila

Zoran Milanović iz prvog reda pratio izložbu, ali dobro poznato lice iza njega ukralo je svu pažnju!

Maja Šuput i Zoran Milanović Zeljko Puhovski/Cropix 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Maja Šuput i Zoran Milanović posjetili su izložbu Modular Homes Expo u Areni Zagreb, a sve su to popratili i fotografi koji su se tamo našli.

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović bio je jedan od uzvanika otvorenja Modular Homes Expo - izložbe montažnih i modularnih kuća u Areni Zagreb, koje je pratio iz prvih redova, no svu pažnju ukralo je dobro poznato lice iza njega.

Tamo je bila i pjevačica Maja Šuput, koju su fotografi snimili dok je sjedila u drugom redu, iza predsjednika i sve pažljivo pratila. Kao i uvijek, posebno se dotjerala i zablistala u žutoj pripijenoj haljini i sunčanim naočalama koje nije skidala s lica.

"Danas sam posjetila fenomenalan Modular Homes Expo. Ako ste u fazonu montažnih kuća, onda je ovo pravo mjesto za vas. Traje još tri dana, pa požurite, ima super stvari za vidjeti", napisala je Maja uz objavu i fotografije s izložbe koje objavila na svom profilu na Instagramu.

Maja se putem društvenih mreža oprostila i od preminulog joj kolege Jasmina Stavrosa, koji je izgubio borbu s teškom bolesti.

''Postoje ljudi koje poznaješ cijeli život... Počivaj u miru, Staki'', napisala je na fotografiji iz mladosti koju je podijelila u priči na Instagramu.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 inMagazin Ovo je bio posljednji Stavrosov intervju za IN magazin, ono što je tada poručio para srce: "Najvažnije je…"

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Neobičan donji dio badića Ivane Knoll baš je čudno vidjeti na njoj, kad vidite fotografije, sve će vam biti jasno!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS