pokazao djelić atmosfere

Veliko slavlje u obitelji Luke Modrića, nogometaš ne može biti ponosniji: "Srećo moja!"

Luka Modrić s obitelji Instagram 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Luka Modrić je na društvenim mrežama čestitao rođendan svojoj kćeri Emi uz jednu njihovu zajedničku fotografiju i još nekoliko obiteljskih.

Naš reprezentativac i igrač Real Madrida Luka Modrić na društvenim mrežama obilježio je poseban dan u svojoj obitelji.

Njegova kći Ema proslavila je 11. rođendan, a on je tim povodom na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju i uputio joj lijepu čestitku.

"Sretan rođendan, srećo moja", napisao je ponosni otac, a podijelio je i još dvije fotografije s rođendanske proslave na kojima im se pridružio ostatak obitelji.

Luka sa suprugom Vanjom, osim Eme, ima još i starijeg sina Ivana te mlađu kći Sofiju, a kako možete vidjeti na njihovim novim fotografijama, u obitelji su u tri psa.

"Cijela obitelj je kopija Modrića", "Ne treba vam DNK test", "Mini Modrići", komentirali su mnogi koji su primijetili koliko Lukina djeca sliče na njega.

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako izgleda Modrićeva punica, bila je važna figura u Dinamu prije nego što je njezina Vanja upoznala Luku

Podsjetimo, Luka i Vanja vjenčali su se 2010. godine pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a ona je tada već bila trudna i nosila je njihovo prvo dijete, pa su organizirali intimo slavlje.

Sve su nadoknadili u lipnju 2011. godine, kada su izmijenili zavjete u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a zatim su u hotelu Westin organizirali veliko slavlje na kojem su mladence i njihove brojne uzvanike zabavljali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade.

Povezana vijest Celebrity Najmiliji Luke Modrića nisu propustili njegov dolazak u Osijek, evo tko ga je sve od obitelji došao podržati!

Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a ona ga često bodri s tribina na njegovim utakmicama.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovako Kolinda tretira skupe modne dodatke, torbicu od čije će vam se cijene zavrtjeti elegantno je položila na pod!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Legendarni šarmer šokirao drastičnom transformacijom, obožavateljice ne mogu vjerovati da je to stvarno on!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS