konzumacija uzela maha!

Sestra Kate Moss predozirala se lijekom koji poznati koriste za brz gubitak kila: ''Opasan je, dobila sam ga ispod stola!''

Kate Moss, Lottie Moss Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Zbog dehidracije i napadaja nastalog uslijed uzimanja poveće doze Ozempica, Lottie Moss je morala zatražiti hitnu medicinsku skrb.

Manekenka i zvijezda platforme Only Fans Lottie Moss otkrila je kako je bila hitno zaprimljena u bolnicu nakon uzimanja prevelike doze lijeka Ozempic.

Ovaj lijek, inače namijenjen dijabetičarima, u posljednjih nekoliko godina je postao popularan u svijetu slavnih zbog učinka brzog mršavljenja, a time se vodila i 26-godišnja Moss.

"Prije nekoliko mjeseci nisam bila zadovoljna s tjelesnom težinom, pa mi je prijatelj pomogao nabaviti. Bilo je to ispod stola, ali nije to bilo kao kad odete u ordinaciju pa vam napravi pretrage kako bi vam prepisali nešto poput Ozempica", otkrila je Moss, koja je završila u bolnici zbog dehibracije i napadaja, a korištene doze šokirale su i medicinske sestre.

"Na kraju krajeva, to je lijek, opasan je i stvarno namijenjen mršavljenju ljudi velike građe. Kada sam ga uzimala, moja doza je bila namijenjena osoba s preko 100 kilograma, a ja sam imala oko 50-ak."

Polusestra slavnog supermodela Kate Moss, jedne od manekenki tzv. heroin chica (izgled koji se tijekom 90-ih često asocirao s upotrebom heroina), upozorila je ostale koje planiraju koristiti Ozempic.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dream On with Lottie Moss (@dreamonpod)

"To su male stvari koje bih voljela da sam znala prije uzimanja. Ali uzela sam ga, ubrizgaš si ga u nogu, i to je bila najgora odluka koju sam donijela", izjavila je Lottie Moss, dodajući kako osim gubitka težine (sa 60 na 53 kilograma) iskusila i povraćanje, dehidraciju i gubitak boje u licu.

"Ovo je upozorenje za sve. Molim te, ako ga misliš uzeti, nemoj ga uzeti, nije vrijedno toga. Radije bih umrla nego opet to prihvatila", zaključila je Moss.

1/41 >> Pogledaj i ovo +37 Celebrity Srpska folkerica i bivša Borne Ćorića udala se četvrti put, njen prvi suprug devet je godina bio u zatvoru

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Nekad i sad Zvijezda ''Šestog čula'' više nimalo ne nalikuje dječaku koji je zaludio Hollywood, predviđali su mu blistavu karijeru

Povezana vijest Zanimljivosti Chef Vukadin kao najdugovječniji član ulazi u svoju četvrtu sezonu svjetski poznatog zabavnog showa: ''Imamo jako dobre kuhare!''

Povezana vijest Preporuke Stigao je drugi dio četvrte sezone ''Emily u Parizu'', kraj je baš šokantan i neočekivan!

Povezana vijest Celebrity Pobjednica Plesa sa zvijezdama preslatkim videom na Instagramu objavila divnu vijest: ''I tako...''

Povezana vijest Celebrity Taylor Swift osvojila sedam nagrada VMA, posebno je zahvalila dečku Travisu: ''Sve što taj čovjek dotakne...''

Povezana vijest Celebrity I u 62. godini legendarna Pipi djevojka izgleda nestvarno dobro, nove fotke u badiću to itekako dokazuju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS