Zajedno se provode!

Lepa Brena pozirala je sa snahom na jahti, evo tko je ljepotica koja je osvojila njezina mlađeg sina

Lepa Brena Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Lepa Brena otkrila je kako provodi vrijeme s obitelji na luksuznoj jahti, svu pozornost ukrala je njezina snaha.

Lepa Brena ljeto najčešće provodi na luksuznoj jahti, na kojoj joj se nerijetko pridruže prijatelji i obitelj.

Tako su s pjevačicom trenutačno na krstarenju njezina sestra, sin Viktor, ali i jedna posebna gošća, Viktorova nova djevojka Sofija Spasojević.

Pjevačica je na Instagramu podijelila predivnu obiteljsku fotografiju i pokazala kako uživaju na odmoru, a zajedno su imali tečaj crtanja.

Viktorova djevojka sjedila je na čelu stola, a s njezine jedne strane bio je Viktor te s druge pjevačica.

Inače, lijepa Sofija voditeljica je emisije "Moj dan, Blic dan" na Blic TV-u.

Bila je višestruki prvak u plivanju, ali od sporta je morala odustati zbog ozbiljne povrede. Kasnije se okrenula modelingu, društvenim mrežama, fotografiji i voditeljskom poslu.

Podsjetimo, Viktor je imao problema s kilažom, u jednom trenutku imao je čak 160 kilograma, zbog čega je i Brena često bila zabrinuta. No prije nekoliko mjeseci donio je odluku da će se zdravo hraniti i počeo je vježbati, te je skinuo više od 30 kilograma.

Lepa Brena Viktora je dobila u braku s Bobom Živojinovićem, za kojeg se udala 1991. godine, a osim njega imaju i sina Stefana.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Nekad i sad Uz nju su odrastale generacije, a pogledajte kako danas izgleda žena koja je utjelovila Pipi Dugu Čarapu!

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Holivudska slatkica iz omiljene serije objavila potresnu vijest: ''Imam rak, sretna sam što sam prihvatila poziv za pregled...''

Povezana vijest Celebrity Ben Affleck nikad sretniji bio na večeri s bivšom suprugom i djecom, izgleda kao da se riješio velikog tereta!

Povezana vijest Celebrity Holivudska glumica stigla je u Sarajevo, unatoč strogoj organizaciji nije uspjela pobjeći fotografima

Povezana vijest Celebrity Tko je tata Luke Nižetića? Odmah je jasno na koga je pjevač tako zgodan, a zanimljiv je i detalj o njegovom imenu

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate se naše bivše Miss sporta? Evo čime se bavi danas, iza nje je jako teško razdoblje

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS