oženio se legendarni golman!

Leonarda i Zvonimir Boban snimljeni na sportskom vjenčanju godine, ni Monica Bellucci ovo nije mogla propustiti!

Leonarda i Zvonimir Boban Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Proslavljeni talijanski nogometaš Gianluigi Buffon i voditeljica Ilaria D'Amico vjenčali su se u Lucci, a među svatovima su se našli i Leonarda i Zvonimir Boban.

Proslavljeni talijanski nogometni golman Gianluigi Buffon i voditeljica Ilaria D'Amico u subotu su se vjenčali nakon deset godina zajedničke veze. Par je bračne zavjete izmijenio pred oko 150 uzvanika, među kojima su bili i hrvatska dizajnerica Leonarda i bivši nogometaš Zvonimir Boban.

Osim njih, društvo na vjenčanju je bilo zvjezdano, pa je tako kuma mladenki bila slavna glumica Monica Bellucci, koja je došla s partnerom Timom Burtonom.

Leonarda i Zvonimir Boban početkom ljeta su iznenadili javnost kada su objavili da su pružili drugu šansu svojoj ljubavi tri godine poslije objave vijesti o razvodu. Upoznali su se 1989. godine, a vezu su zaokružili brakom 1993. godine, odgojivši petero djece.

Leonardina dobra prijateljica je Nina Badrić, a koliko sliče jedna drugoj, otkrijte OVDJE.

O velikoj pomirbi godine pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kolinda Grabar Kitarović dobila veliku ulogu u New Yorku, a svi su primijetili da blista u novim modnim izdanjima!

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Milana Vlaović plijenila je pažnju u javnom izlasku, pridružio joj se i suprug kojeg rijetko vidimo

Drami oko trudnoće u srpskom showu se ne nazire kraj: "Ona se mora savjetovati s liječnicima"

Unatoč bolesti koja je utjecala na izgled njegovog lica, odlučio je biti glumac: ''Ljudi mi kažu, operiraj se''

Povezana vijest Celebrity Indira sve zbunila objavom iz Lourdesa, tamo je s bivšim mužem: "Skupa ste najjači. Lijepo vas je vidjeti ovako sretne!''

Povezana vijest Celebrity Zlatna Maja Šuput na posljednjem zadatku uoči početka "Supertalenta": "Žena s ogromnom količinom energije"

Neostvarena želja Davora Bilmana vezana je uz Martinu Tomčić, nije mu dugo trebalo da se sjeti: ''To je fakat...''

Samo ona može obući potpuno prozirnu haljinu i ne staviti grudnjak, pa tako stati pred fotografe!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS