Mislila je da nitko ne vidi

Zaručnica milijardera doživjela je nezgodu pred paparazzima, a dok se ona snalazila, on se nije ni potrudio pomoći joj!

Lauren Sanchez - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Lauren Sanchez doživjela je malu nezgodu pri dolasku na aerodrom, jak vjetar poremetio joj je planove.

Lauren Sanchez i Jeff Bezos bili su posebni gosti u prvom redu revije Dolce & Gabbana Alta Sartoria 2024. na Sardiniji u Italiji, a revija je za Lauren imala jedno posebno značenje.

Sin popularne Sanchez modnom je pistom prošetao kao jedan od vodećih manekena revije, a sve je iz prvog reda popratila ponosna majka te ponosni trenutak objavila na društvenim mrežama.

''Tako je nevjerojatno gledati svog malog dječaka'', napisala je Lauren uz galeriju fotografija sina Nikka.

Međutim, ovaj trenutak Lauren je zasjenio jedan drugi koji se brzinom munje proširio društvenim mrežama.

Pri dolasku na aerodrom Lauren je nosila elegantnu haljinu dvojca Dolce & Gabbana, no lepršav kroj haljine i nije bio najbolji izbor za vjetrovitu zračnu luku.

Snažan vjetar u jednom je treu podigao njezinu haljinu toliko visoko da joj se vidjela stražnjica, a sve su brzo uhvatili paparazzi. Sanchez je brzo reagirala rukom vrativši haljinu na mjesto, no ono najriskantnije nije uspjela sakriti. Zanimljivo je što se ni njen zaručnik u tom trenu nije snašao, po fotografijama sudeći niti primijetio, pa joj nije ni pomogao.

Inače, Sanchez je česta tema medija zbog svog isklesanog tijela, a izgleda kao da ne izlazi iz teretane.

Podsjetimo, Jeff se 2019. godine razveo od bivše supruge McKenzie Bezos nakon 25 godina braka, a razlog rastave bila je upravo zanosna Lauren, s kojom ju je godinama varao i skrivao vezu.

Golupčići su prvi put kao par snimljeni na Wimbledonu 2019. godine, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije vjerovala i Lauren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

Povezana vijest Celebrity Njegov razvod od bivše bio je najskuplji u povijesti, a o vjenčanju s trenutnom partnericom je rekao: ''Zar izgledam toliko glupo?''

Povezana vijest Celebrity Ekipa s jahte jednog od najbogatijih ljudi svijeta dobila paprene kazne, evo što su se usudili izvoditi: "Pi*darije i majmunarije!"

Povezana vijest Zanimljivosti Evo kako se slavni milijarder i njegova fatalna zaručnica ponašaju kada su sami, osvanula je snimka iz restorana na Hvaru!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Naša glumica koju prati pridjev najljepše objavila zavodljive snimke s plaže, javio joj se i poznati dečko: ''Kako zgodnu curu imam!''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Pa što je ovo!? Bena Afflecka ovako sretnog nikad niste vidjeli, nove fotografije glumca ostavljaju u pozitivnom šoku!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS