"Je li ovo za***ancija?"

Lanu Klingor Mihić visoke cijene izbacile iz takta: "Ljudi, saberite se, ja sam kuću izgradila za te pare!"

Lana Klingor Mihić Emica Elvedji/Pixsell 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Lana Klingor u svojim pričama na Instagramu objavila je fotografiju torbica čija ju je cijena šokirala.

Bivšu pjevačicu i PR stručnjakinju Lanu Klingor Mihić iznenadile su visoke cijene dizajnerskih torbica, što je odlučila podijeliti i sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Lana je u svojim pričama objavila fotografiju dviju Hermesovih torbica, od kojih jedna košta 98.610 eura, a druga 109.822 eura te je dodala i svoj ogorčeni komentar.

"J li ovo neka za***ancija? OK, kužim, kolekcionari i to. Ali dajte ljudi, saberite se. Ja sam kuću izgradila za te pare", napisala je preko fotke koju možete pogledati u galeriji.

Lanu na Instagramu prati više od 130 tisuća ljudi, s kojima gotovo svakodnevno dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života.

Ranije ove godine na društvenoj mreži otvoreno je progovorila i o operaciji grudi, a tada je otkrila da je odlučila zamijeniti silikone koje je ugradila prije 21 godinu novima.

Inače, Lana je majka triju kćeri, a sa suprugom Antom Mihićem u sretnom je braku od 2013. godine.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity U 59. godini slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a snimka izbliza otkrila je kako zapravo izgleda!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Ovakav dekolte na Georgini još nismo vidjeli, nikome nije jasno je li kriva haljina ili je nešto korigirala

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS