''Preponosna na tebe!''

Lana Klingor Mihić otkrila da se njezinoj najstarijoj kćeri ispunila dugogodišnja želja: ''Potpuno sama, nazvala nas je u suzama''

Lana Klingor Mihić - 1 Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Lana Klingor Mihić objavila je sretne vijesti na svom Instagram profilu, njenoj kćeri Kiari ostvarila se jedna velika želja, a mama nije mogla sakriti ponos.

Pjevačica Lana Klingor Mihić na Instagramu se pohvalila obiteljskom fotografijom koju je objavila jednim posebnim povodom.

Njezina prva kći, Kiara Klingor, ispunila je svoju dugogodišnju želju te upala u školu koju je htjela.

"Prošle godine upisala je ŠPUD i završila 1. razred. Prošli tjedan izašla je na prijemni za odjel "Dizajn unutrašnje arhitekture i kao drugi izbor Foto. Danas su bili rezultati, bila je pred školom već u 7:35. Nazvala nas je u suzama da je upala na oba", napisala je na početku teksta.

Dodala je da je Kiara odabrala upisati ono što je oduvijek željela, a kada ju je nazvala rekla je: ''Mama, od danas me možeš zvati dizajnericom interijera.''

"Potpuno sama, uspjela je sve. Preponosna sam na tebe", napisala je pjevačica uz emotikon srca te dodala da je obitelj uvijek uz nju.

Podsjećamo, Lana je u braku s poduzetnikom i PR stručnjakom Antom Mihićem, a par se upoznao na utakmici hokejaškog kluba Medveščak te su se samo godinu dana kasnije i vjenčali.

Lana je na svadbeni dan bila trudna i njihovom prvom zajedničkom kćeri Marlom, a kasnije su dobili i kći Miku. Bivša pjevačica prije braka s Antom dobila je i 16-godišnju Kiaru.

Povezana vijest Celebrity Lana Klingor Mihić pohvalila se svojom najstarijom kćeri koja neodoljivo podsjeća na nju: "Sve moje najbolje počinje s tobom"

Povezana vijest Nekad i sad Danas je jedna od naših najpoznatijih influencerica, a nekad je žarila i palila domaćim glazbenim nebom

Povezana vijest Celebrity Lana Klingor Mihić podijelila simpatičnu fotografiju sa suprugom pa jasno dala do znanja tko je glavni: "Pilot mog života"

Povezana vijest Celebrity Naša pjevačica pohvalila se novim jesenskim imidžem: "Život je stvarno prekratak za dosadne frizure i jednu te istu boju"

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Tko je supruga Marka Pjace? U braku su tri godine, a ona mu je najveća podrška: "Odrekla se nekih stvari u životu da bismo bili zajedno..."

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Joško Gvardiol na ljetovanju je u Hrvatskoj nakon Eura, a sad je pozirao sa starijom sestrom i otkrio gdje se nalaze!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS