velika tragedija

Internetom kruže zastrašujuće fotografije iz hotelske sobe u kojoj je boravio Liam Payne, ovo su zatekli nakon nesretnog događaja?

Liam Payne Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nakon što se svjetskim medijima proširila vijest da je Liam Payne preminuo uslijed pada s trećeg kata, internetom sada kruže fotografije koje su navodno iz hotelske sobe u kojoj je pjevač boravio.

Svijet je potresla vijest o smrti planetarno popularnog pjevača Liama Paynea, inače bivšeg člana grupe One Direction.

Tragični događaj zbio se u Buenos Airesu nakon pada s balkona na trećem katu, objavili su argentinski i svjetski mediji.

31-godišnji britanski pjevač, koji je svjetsku slavu stekao nakon sudjelovanja u britanskom X Factoru, boravio je u hotelu Casa Sur u četvrti Palermo u Buenos Airesu posljednjih nekoliko tjedana.

Pozivajući se na službene dužnosnike, vodeće lokalne novine La Nacion i Clarin izvijestile su da je policija pozvana u hotel na hitni poziv u kojem se navodi kao - agresivan muškarac koji bi mogao biti pod utjecajem droga i alkohola, prenosi Reuters.

A sada X-om kruže fotografije iz hotelske sobe u kojoj je on navodno boravio, a na kojima je vidljiv razbijen televizor, kao i očiti tragovi konzumiranja droga.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Fanovi se i dalje okupljaju ispred hotela Casa Sur, o čemu više pročitajte OVDJE.

Povodom smrti Liama Paynea javila se i njegova bivša zaručnica Maya Henry, o čemu više pročitajte OVDJE.

Payne je iza sebe ostavio sina Beara, kojeg je spomenuo u nedavnoj objavi na Instagramu, o čemu više pročitajte OVDJE.

Bivša djevojka samo nekoliko dana prije njegove smrti otkrila je jezive detalje o njemu, više o svemu čitajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Zanimljivosti Liam Payne sina je dobio s 10 godina starijom pjevačicom, spojio ih je show koji ga je učinio svjetskom zvijezdom

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Ovo je navodno posljednji video Liama Paynea prije nego što je poginuo, jasno je vidljivo da nije bio dobro

Povezana vijest Celebrity Otkriveno koju je vrlinu svoje bake naslijedila princeza Charlotte, roditelji pucaju od ponosa

Povezana vijest Celebrity Princa Williama u sportskom izdanju teško je opisati, fotke govore same za sebe, a dive mu se i sami igrači!

Povezana vijest Celebrity Počinje nova sezona projekta ''Startaj Hrvatska'', simbola podrške malim hrvatskim poduzetnicima!

Povezana vijest inMagazin Danas je Svjetski dan hrane, a evo u kakvim specijalitetima najradije uživaju naši poznati, neki su i odlični kuhari!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS