U RIMU!

Lijepa glumica skrivala je vezu sa saborskim zastupnikom, sada se pohvalila nizom romantičnih fotografija: ''Uživajte u ljubavi!''

Marin Miletić, Kristina Krepela Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kristina Krepela i Marin Miletić uživaju u Rimu, a glumica je na Instagramu podijelila dašak atmosfere s putovanja.

Glumica Kristina Krepela uživa na odmoru sa svojim partnerom, saborskim zastupnikom Marinom Miletićem. Par je za destinaciju svoga godišnjeg odmora odabrao Italiju.

Naime, glumica je na društvenim mrežama podijelila romantične prizore iz Rima.

''Rimski putnici'', kratko je napisala uz niz fotografija na kojima se šetaju i uživaju u talijanskoj kuhinji.

I sam Marin bio je oduševljen fotografijama pa se svojoj dragoj javio u komentarima ispod objave.

''Ljubav moja, sunce moje'', napisao je.

Pratitelji na Instagramu uputili su im brojne komplimente.

''Prekrasni, uživajte u svojoj ljubavi'', ''Predivan par'', ''Divni ste'', samo su neki od komentara.

Marin i Kristina ispočetka su svoju vezu tajili od javnosti, a glasine o njihovoj romansi počele su kružiti nakon što su zajedno snimljeni u šetnji Zagrebom.

Inače, Kristina je Marinu vratila vjeru u ljubav nakon teške životne tragedije, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jedinog biološkog sina slavnog para fotografi su snimili nakon dugo vremena: Neodoljivo podsjeća na njih, kome više sliči?

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Zvijezda naše nove serije ružičastim kupaćim kostimom istaknula je vitku liniju, a javile su joj se i poznate dame: ''Prekrasna!''

Povezana vijest Celebrity Naš političar i lijepa glumica ne skrivaju koliko se vole, sve su raznježili novom objavom: "Ljubav u zagrebačkom tramvaju..."

Povezana vijest Celebrity Naša glumica političaru je nakon velike tragedije vratila vjeru u ljubav, a otkako se pročulo da su zajedno, u javnost ne izlaze jedno bez drugog!

Povezana vijest Celebrity Marin Miletić sudjelovao u utrci i pohvalio se rezultatom, a posebno ponosna bila je njegova djevojka!

Povezana vijest Celebrity Naša glumica u zagrljaju političara skrenula je pozornost na vrlo važan dan koji se obilježava, no njen partner sve je okrenuo na romantiku!

Povezana vijest Celebrity Marin Miletić pohvalio se svojom starijom kćeri, koju je dobio s pokojnom suprugom, a potez njegove djevojke razotkrio je i u kakvom su one odnosu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS