''Često mora biti tako''

Naša zaljubljena glumica za novu objavu s partnerom političarom imala je poseban povod: ''I kad je sve naglavačke, mi se držimo''

Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Naša glumica Kristina Krepela objavila je nove fotografije s Marinom Miletićem, za to je imala veliki povod.

Naša glumica Kristina Krepela zaljubljena je do ušiju u političara Marina Miletića, a to je dokazala i u novoj objavi.

Naime, Marin slavi 45. rođendan, a tim povodom objavila je njihove nove fotografije i uputila mu dirljivu čestitku.

"Sretan rođendan, ljubavi moja. I kad se sve okreće naglavačke, držimo se zajedno! A često se baš mora okrenuti naglavačke da bi se složilo kako treba. Ti to najbolje znaš. Hvala ti što si tu uz mene! Neka ti novi krug oko sunca donese sve divote i predivne darove ljubavi, mira, zdravlja, radosti, mudrosti i uspjeha u svemu što činiš i kamo god ideš", napisala je na Instagramu.

Marin i Kristina ispočetka su svoju vezu tajili od javnosti, a glasine o njihovoj romansi počele su kružiti nakon što su zajedno snimljeni u šetnji Zagrebom.

Sada svoju ljubav ponosno pokazuju i na društvenim mrežama, gdje bilježe sve posebne zajedničke trenutke.

Inače, Kristina je Marinu vratila vjeru u ljubav nakon teške životne tragedije, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Nećete vjerovati koliko Antonija Šola ima godina! Naša pjevačica kao da je zaustavila vrijeme: ''Ti si poput vina...''

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Sergej Trifunović uhvaćen je ispred suda u Splitu, kasnio je na ročište, a s njim je bila i 23 godine mlađa supruga

Povezana vijest Celebrity Naš političar i lijepa glumica ne skrivaju koliko se vole, sve su raznježili novom objavom: "Ljubav u zagrebačkom tramvaju..."

Povezana vijest Celebrity Naša glumica u zagrljaju političara skrenula je pozornost na vrlo važan dan koji se obilježava, no njen partner sve je okrenuo na romantiku!

Povezana vijest Celebrity Naša lijepa glumica došla je u stožer Mosta podržati svog dečka, ne odvajaju se jedno od drugog otkako se doznalo da su par!

Povezana vijest Celebrity Marin Miletić pohvalio se svojom starijom kćeri, koju je dobio s pokojnom suprugom, a potez njegove djevojke razotkrio je i u kakvom su one odnosu!

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS