Super iskustvo!

Poslušajte kako zvuči glazbena čarolija Konstrakte i poznatog glazbenika iz regije, udružili su snage zbog hit-filma!

Konstrakta i Magnifico A.H./ATAImages/Pixsell 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Konstrakta i Magnifico snimili su pjesmu "Put" za film "Čuvari formule" i obogatili njegovu glazbenu priču s čak tri verzije.

Popularna pjevačica i prošlogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu Konstrakta i slovenski glazbenik Magnifico zasluženi za glazbenu čaroliju filma "Čuvari formule", bez koje on zasigurno ne bi bio isti. 

Glazbeni dvojac snimio je singl "Put" koji je upotpunio glazbeni dio filma redatelja Dragana Bjelogrlića koji je inače poznat po isticanju važnosti glazbe u filmu.

U naslovnim ulogama našli su se Radivoje Raša Bukvić, kao i proslavljeni francuski glumci Alexis Manenti, Olivie Bartelemi i Anne Sara. Direktora instituta Vinča Pavla Savića igra Predrag Miki Manojlović, a šefa državne sigurnosti SFRJ Leku Rankovića – Dragan Bjelogrlić. Uloge mladih jugoslovenskih znanstvenika redatelj je dodijelio Jovanu Jovanoviću, Alisi Radaković i Ognjenu Mićoviću.

Iza ovog originalnog projekta stoje produkcijske kuće CobraFilm i United Media, uz podršku Euroimages, Creative Europe Media, Ministarstva kulture Republike Srbije, kao i Filmskih centara Srbije, Crne Gore, Slovenije i Severne Makedonije, a bioskopska distribucija je povjerena kompaniji Art Vista.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Zanimljivosti Tko je bio Pavle Savić kojeg u "Čuvarima formule" igra legendarni Miki Manojlović: "Bio mi je to veći izazov"

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Kći Dine Merlina javnost nikad ne viđa, no sada je procurila njena fotografija s očevog koncerta u Beogradu!

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS