UHITILI DVOJICU

Koncerti Taylor Swift u Beču otkazani zbog straha od terorističkog napada!

Taylor Swift - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Organizatori su otkazali koncerte u dogovoru s austrijskim vlastima zbog navodne opasnosti od terorističkog napada.

Taylor Swift trebala je imati tri koncerta u Beču, ali su sva tri koncerta otkazana, javlja Kleine Zeitung.

Organizatori su otkazali koncerte u dogovoru s austrijskim vlastima zbog navodne opasnosti od terorističkog napada.

''Za sve ulaznice automatski će biti napravljen povrat novca u idućih deset dana. Zbog straha od terorizma nismo imali izbora nego otkazati sva tri najavljena koncerta'', naveli su organizatori u objavi na društvenim mrežama.

Policija je napravila veliku akciju te uhitila mladića (19) iz Ternitza u srijedu ujutro, prenosi Daily Mail. Mještani gradića su evakuirani jer je policija sumnjala da mladić u svom stanu skuplja eksplozive i eksplozivne materijale te se sprema na teroristički napad u Beču.

Mladić je navodno prisegnuo na vjernost ISIS-u, kako su izvijestili ravnatelj bečke državne policije Franz Ruf i šef policije Gerhard Purstl. Uz mladića je uhićen još jedan muškarac.

Iz policije su naveli kako traže još troje ljudi.

Koncerti Taylor Swift trebali su se održati 8., 9. i 10. kolovoza.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Šuput je podijelila preslatke prizore malog Blooma kako radi tortilje: ''Chef prvo mora probati!''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Knoll je i u Grčkoj prava atrakcija! Intervju je odradila u poprilično oskudnom bikiniju

Povezana vijest Zanimljivosti Otkriveno gdje se skriva Taylor Swift na putu do pozornice na koncertima, tako spriječi da je vide prije nastupa!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako se princ William rasplesao na koncertu Taylor Swift, video je brzo postao viralan: ''Možda je princ, ali...''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kamo je princ William odveo svoju djecu za rođendan! Zbog jedne osobe ova fotka skupila je preko 2 milijuna lajkova!

Povezana vijest Celebrity Zbog ovog poteza Taylor Swift pršte reakcije na društvenim mrežama: "Radi to u svoja četiri zida, ovako je baš gnjusno..."

Povezana vijest Nekad i sad Glumci iz kultnog filma ponovno zajedno nakon dugo vremena, u ovim ulogama sigurno ih nitko nije mogao zamisliti: "Nisam ni svojoj djeci rekao do neki dan!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS