U New Yorku

Kolinda Grabar-Kitarović pozirala s najbogatijim čovjekom na svijetu, našla se u društvu brojnih svjetski poznatih faca

Kolinda Grabar-Kitarović i Elon Musk Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović srela je jednog od najpoznatijih poduzetnika na svijetu, Elona Muska, otkrila je gdje.

Naša bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pohvalila se odlaskom na novo prestižno događanje, a ondje je pozirala i s jednim od najpoznatijih poduzetnika na svijetu, Elonom Muskom.

Kolinda i Elon sreli su se na dodjeli nagrada Global Citizen Awards Atlantic Council u New Yorku, a ona se pohvalila kako su na događanju bile i brojne druge svjetski poznate face.

"Događaj je okupio svjetske vođe, diplomate i poslovne ljude kako bi proslavili vrijednosti i kvalitete globalnog vodstva", napisala je te čestitala dobitnicima.

Našu bivšu predsjednicu na dodjeli je bilo lako zapaziti jer je među muškarcima u crnim odijelima bila u dugačkoj žutoj haljini, a još je jednom istaknula i svoju figuru nakon što je drastično smršavjela.

U posljednje vrijeme Kolinda često pozira u ovako nesvakidašnjim kombinacijama, a kako joj pristaje žuti kombinezon, pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, Kolinda je sada članica Međunarodnog olimpijskog odbora, a zbog toga je veliku ulogu imala i na ovogodišnjim Olimpijskim igrama. Više pročitajte OVDJE.

Već duže od 20 godina u sretnom je braku s Jakovom Kitarovićem, a više o njihovoj ljubavi pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kad se ovaj srpski par skine, nema tko se ne okrene za njima, ovako izgledaju s 46 i 63 godine!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Svijet se čudi što je prelijepa misica vidjela u 11 godina mlađem mužu, ali oni su dokaz da se za pravu ljubav vrijedi boriti!

Kakav je plan za potpuni povratak Kate Middleton? Protekli mjeseci bili su jako izazovni za kraljevsku obitelj

Ecija Ivušić na sudu je proglašena krivom, zbog objavljivanja zabranjenog sadržaja mora platiti kaznu

Povezana vijest Celebrity Kolinda podijelila fotku sa suprugom Jakovom iz Pariza, ali pozornost je ukrao natpis na njezinoj majici, podsjeća li vas na nekoga?

Povezana vijest Celebrity Kolinda i Jakov objavili zajedničku fotku, a prepoznajete li slavni holivudski par koji je sjedio odmah iza njih?

Supruga Matea Kovačića u trendi kombinaciji istaknula je sve veći trudnički trbuh, ovako lijepa Izabel izgleda tik pred porod!

Ovo je fotka koju je Karleuša objavila na Instagramu, no osvanula je i verzija bez trunke filtara!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS