njezina najveća podrška

Koga Una Praljak ljubi u stvarnom životu? Zavodnica iz naše serije sretno je zaljubljena: ''Daljina nije problem''

Serija U dobru i zlu Nova TV 1/37 >> Pogledaj i ovo +26 Galerija

Mariju Klanac gledatelji ispred malih ekrana upoznali su u novoj hit-seriji Nove TV ''U dobru i zlu''. Iako u seriji njen lik ima kompliciran ljubavni odnos, kod lijepe glumice situacija u privatnom životu je obrnuta.

Prije nekoliko dana započela je hit-serija Nove TV ''U dobru i zlu'', a brojne gledatelje odmah je zaintrigirala emotivna priča koja je nastala kao produkt sjajne produkcijske ekipe i glumačke postave.

Osim brojnih poznatih glumaca, domaća javnost upoznala je i neka nova lica. Među njima je i talentirana Splićanka Marija Klanac.

U seriji je utjelovila lik Une Praljak, koji se nađe u kompliciranom ljubavnom odnosu. Ipak, privatno to nije tako.

Marija već duže vrijeme ljubi Stefana Dugalića, a često s njim objavljuje i fotografije na društvenim mrežama.

Detalje iz njihove veze otkrila nam je glumica ranije u intervjuu. Njezin je partner liječnik koji radi u Srbiji, a evo kako su uskladili sve svoje obaveze.

''Stalno se šalim da on ima pravi posao koji ima radno vrijeme i sve to što pravi poslovi već imaju, za razliku od nas glumaca. Prvi put snimam format sapunice, kada i ja imam otprilike radno vrijeme, tako da se uskladimo i slobodno vrijeme provodimo zajedno. Volimo putovati, volimo sve vrste rekreacijskih sportova. Velika je podrška u svemu i udaljenost nam ne predstavlja problem'', ispričala nam je ranije u intervjuu.

Lijepa glumica u intervjuu nam je otkrila da je ljeto provela u Dalmaciji, a prema objavama na društvenim mrežama, dečko joj je pravio društvo. 

Inače, Marija je i viceprvakinja u gimnastici i prvakinja u džudu, a trenirala je i skokove u vodu.

Što nam je sve Marija ispričala o sportu, ali i ulozi u seriji ''U dobru i zlu'', pročitajte OVDJE.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Trudnoća u srpskom realityju koji je tek počeo! Kandidatkinja plakala pred kamerama, majka oplela po njoj: ''Je l' te nije sramota?!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Indira Levak otkrila što je od bivšeg supruga dobila za 51. rođendan, a uzvanicima je zabranila samo jedno!

Povezana vijest Celebrity Miro iz serije "U dobru i zlu" ukrao je srca brojnim gledateljicama, evo kako zgodni glumac stoji na ljubavnom planu!

Povezana vijest Zanimljivosti Tajna koju je čuvao 25 godina prikovala je gledatelje uz male ekrane: ''Ovo bi mogla biti najbolja hrvatska serija!''

Povezana vijest Zanimljivosti Vodimo vas na set nove dramske serije "U dobru i zlu", evo što o uzbudljivoj priči kaže nevjerojatna glumačka postava!

Povezana vijest inMagazin Večeras u 21:15 ne propustite novu seriju ''U dobru i zlu'': ''Kad pomislite da vam je sve jasno, e onda...''

Povezana vijest Zanimljivosti Minea o ulozi u seriji kojoj predviđaju veliki uspjeh: "Drago mi je da sam se upustila u tu avanturu!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS