Kakvi trbušnjaci!

Zanosna dama u crvenom bikiniju prvo je bila Playboyeva zečica, a onda je postala slavna anđelica

Kelly Gale (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Viktorijina anđelica Kelly Gale pozirala je u malenom crvenom badiću i otkrila nevjerojatne trbušnjake.

24-godišnja manekenka Kelly Gale jedna je od najtraženijih modela današnjice, a prema njezinim fotografijama s Instagrama jasno je i zašto je tomu tako. 

Ljepotica švedsko-australskih korijena proslavila se zahvaljujući svom nevjerojatnom tijelu i isklesanim mišićima, a časopisi na čijim bi se naslovnicama ona pojavila obarali bi rekorde prodanosti. 

Lijepa Kelly karijeru je započela skinuvši se za slavni muški časopis Playboy, a od tada je postala i jedna od najprepoznatljivijih Viktorijinih anđelica nove generacije. 

Ova ljepotica svakodnevno fanove oduševljava objavama na Instagramu, a njezina najnovija fotka u crvenom bikiniju otkrila je da se Kelly naporno vježbanje od po dva do tri sata dnevno itekako isplati. 

Pozirajući na rajskim bungalovima na kristalno plavoj vodi neke tropske lokacije, anđelica je oduševila svojim formiranim trbušnjacima i skladnom linijom, a mnogi su joj obožavatelji poručili kako je naprosto prekrasna. 

Da bi ovako dobro izgledala, Kelly vježba 6 dana u tjednu tijekom cijele godine i jede samo organsku hranu - povrće, voće i ribu. Tjestenina i slatkiši strogo su joj zabranjeni, ali manekenka priznaje kako tu i tamo jednostavno ne može odoljeti sočnom burgeru. 

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Zanimljivosti Od prodavača kupona do avionske karte za Havaje koja mu je potpuno promijenila život

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS