ovo nitko nije očekivao!

Novi potez javnosti najdražeg dobrice raznježio je svijet, pogledajte prizore koje će ovaj dječak pamtiti cijeli život!

Keanu Reeves - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Glumac Keanu Reeves jednom je dječaku u Houstonu ispunio i više od želje, a njegova gesta opet je raznježila svjetsku javnost.

Glumac Keanu Reeves u rujnu je bio u Houstonu zbog nastupa sa svojim bendom Dogstar pa na kraju stvorio jednom dječaku uspomenu koju će imati za cijeli život.

59-godišnjeg glumca su prije nastupa ispred kluba House of Blues dočekali Annette Cruz i njezina dva unuka, 9-godišnji Elijah i 11-godišnji Caleb.

Elijah je zamolio glumca za autogram, no na kraju dobio i nešto drugo - igru loptom.

"Potpisao se meni i mom bratu, a ja sam ga onda pitao bi li se dobacivao loptom", ispričao je za lokalnu postaju KHOU Elijah.

"Dobacio mi je da Elijah sjajno baca loptu, a ja sam mu zahvalila što mu je stvorio uspomenu za cijeli život", rekla je.

Inače, Keanu je poznat kao holivudska dobričina, a svojim lijepim gestama prema obožavateljima i kao humanitarna osoba uvijek iznova podsjeti javnost da je potpuno drugačiji od većine javnih osoba.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Bivši Vatreni progovorio je o gubitku kćeri nakon čega se povukao iz javnosti: ''Ne mogu se ljutiti na Boga. Da nije bilo dragog Boga i molitve, da nije bilo krunice...''

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Poznati domaći glumac preminuo nakon borbe s teškom bolesti, imao je samo 53 godine

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS