''ONO KAD TE POŠALJU...''

Kći Marine Perazić nedavno se udala, sad se pohvalila fotografijama s medenog mjeseca, evo gdje je otputovala s novopečenim suprugom

Luna Fece Instagram 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Luna Marija i njen suprug nedavno su stigli iz Amerike kako bi se vjenčali. Na društvenim mrežama otkrila je da sad uživaju u Istri.

Luna Marija Fece, mlađa kći Marine Perazić, nedavno se udala, a sada se na društvenim mrežama pohvalila fotografijama s medenog mjeseca.

Naime, Luna je na Instagramu podijelila fotografiju svojih i suprugovih nogu dok uživaju na krevetu te je označila vilu u Motovunu.

''Ono kad te pošalju na medeni mjesec'', napisala je na Instagramu.

Zatim je podijelila još nekoliko Instagram Storyja iz prekrasne Istre.

Inače, Luna i njen suprug iz Amerike su stigli u Hrvatsku kako bi izgovorili ''sudbonosno da''. Imali su intimnu svadbu s obitelji i prijateljima.

Na fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama možemo vidjeti Lunu u dugoj bijeloj haljini, a njezina mama je nosila kratku crnu haljinu.

Podsjetimo, Perazić je za naš In Magazin u travnju progovorila o preseljenju u New York gdje njezine kćeri i žive. Više pročitajte OVDJE.

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Lijepa Korčulanka očarala pratitelje kadrovima iz mora, ali se ipak njena vitka linija našla u prvom planu: ''Prelijepa sirena!''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Omiljena pop-folkerica rasplamsala je maštu pratitelja u minijaturnom badiću, a na fotke ispod tuša nitko nije ostao ravnodušan!

Povezana vijest inMagazin Slovila je za jednu od najfatalnijih žena bivše države, a onda je nestala bez traga i glasa, sada je sve objasnila!

Povezana vijest Celebrity Ona je nekad bila jedna od najzgodnijih žena na našim prostorima, a evo kako izgledaju njezine kćeri, podsjećaju na nju u mlađim danima!

Povezana vijest Celebrity Evo kako izgledaju kćeri Marine Perazić, bivšeg seks-simbola Jugoslavije, obje podsjećaju na mamu u mlađim danima!

Povezana vijest Nekad i sad Domaća pjevačica 80-ih je bila seks-simbol, a povukla se na vrhuncu slave jer nije htjela biti zvijezda!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS