PUCA OD SREĆE

Ecija Ojdanić ne krije ponos na uspjeh svoje prelijepe kćeri, ispratila ju je na novo životno poglavlje, evo i gdje

Ecija Ojdanić Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Glumica iz naše hit-serije Kumovi pohvalila se da je njezina kći upisala fakultet u Amsterdamu. Ponosna mama sve je ovjekovječila s nekoliko kadrova.

Glumica Ecija Ojdanić na društvenim mrežama pohvalila se uspjehom njezine kćeri, a podijelila je i nekoliko zajednički fotografija.

Naime, lijepa Cvita je nedavno upisala fakultet u Amesterdamu. Ponosna mama je to ovjekovječila s nekoliko kadrova.

''Čini mi se, prije par godina sam je pratila u prvi razred, a sad evo, gospodične, ni manje ni više, nego na prvoj godini studija. Bake su predlagale pravo, medicinu, glumu, a ona je opet izabrala svoj put i svoj izbor. I to u predivnom Amsterdamu. Cvitaj, rasti i leti pupoljčiću naš predivni. Neka ti cijeli svijet bude igralište, a naš dom sigurna luka i baza. Baš je uzbudljivo biti tvoja pratnja, promatrač i podrška", napisala je glumica na Instagramu.

Našoj glumci javili su se i pratitelji u komentarima.

''Bravo'', ''Dobro je izabrala'', ''Prekrasna je'', ''Sretno'', samo su neki od komentara ispod objave.

Ojdanić se nedavno pohvalila i velikom nagradom, a inače ju gledamo u našoj hit-seriji "Kumovi" u ulozi Mirjane Bogdan.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Vječiti šarmer uživa sa svojom 17 godina mlađom suprugom upravo na mjestu gdje su se vjenčali, u njihov brak nije ni sam vjerovao: ''Rekao sam mu...''

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Drama oko slavne glumice i njenog novog filma upravo je dobila epilog, sad ju brani i šogor: ''Istina još...''

Povezana vijest Celebrity Naša glumačka zvijezda pohvalila se velikim uspjehom: ''Ostvario se san djevojčice Ecije!''

Povezana vijest Celebrity Ecija Ojdanić zablistala je u odijelu koje je zaštitni znak ove sezone, a otkrila je i čija je obožavateljica!

Povezana vijest Celebrity Slavlje na setu omiljenih "Kumova", dotjerani glumci nazdravili i poručili: "Ovo nije zbogom, nego doviđenja!"

Povezana vijest Celebrity Emotivna Ecija Ojdanić u nevjerici je svoju kćer ispratila u najvažniju večer u njenom životu: ''Pa kud prije?''

Povezana vijest Celebrity Eciji Ojdanić i suprugu u rijetkom zajedničkom izlasku pridružila se i kći, koja je izrasla u pravu ljepoticu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS