''LJUBAV NADMAŠUJE SVE''

Kći Brucea Willisa progovorila je o teškoj bolesti oca zbog koje se povukao iz javnosti: ''Sve je isto, ali...''

Bruce Willis i kći Tallulah Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Bruce Willis još se 2022. godine povukao iz javnosti nakon teške dijagnoze. Njegova kći Tallulah kaže da je njegovo stanje i dalje isto.

Dvije godine su prošle otkako se Bruce Willis povukao iz javnosti nakon dijagnoze afazije i frontotemporalne demencije. Od tog trenutka, glumac se isključio iz javne sfere, ali njegova obitelj podijeli pokoju informaciju o njegovom zdravstvenom stanju.

Kći Tallulah sad je otkrila za E! Online da se glumac osjeća i dalje isto, ali to je u njegovoj situaciji dobro.

"Naši posjeti njemu puni su ljubavi i emocija, vjerujem da to nadmašuje sve" rekla je i dodala:

"Znam da on zna koliko ga volim. Znam koliko on mene voli i znam da voli sve nas".

Teško zdravstveno stanje glumca dodatno je spojilo obitelj i ojačalo ljubav između njih, istaknula je u razgovoru Tallulah.

Inače, u ožujku je Tallulah otkrila da joj je dijagnosticiran autizam.

Nedavno je i druga glumčeva kći Rumer objavila vijesti o ocu. Više o tome pročitajte OVDJE

Glumčeva obitelj još je prošle godine objavila da se glumac povlači iz glumačke karijere nakon što mu je dijagnosticirana afazija, stanje koje ometa nečiju sposobnost govora i pisanja.

Vrlo mu se brzo zdravstveno stanje pogoršalo te sada boluje i od frontotemporalne demencije od proljeća 2022. Spomenuta bolest posljedica je nasljednih ili spontanih poremećaja koji uzrokuju propadanje frontalnog, a katkad i temporalnog režnja mozga.

Inače, Bruce se prvi put oženio s 1987. s glumicom Demi Moore, a nakon 13 godina braka su se rastali, ali su i dalje u sjajnim odnosima. Zajedno imaju kćeri Rumer, Scout i Tallulu.

Novu ljubav okrunio je drugim brakom 2009. godine kada se oženio Emom Haming, s kojom danas ima dvije kćeri - Mabel Ray i Evelyn Penn.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Omiljena pop-folkerica rasplamsala je maštu pratitelja u minijaturnom badiću, a na fotke ispod tuša nitko nije ostao ravnodušan!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kad se ova ljepotica pojavila u prozirnom badiću, svi ostali na plaži su pali u drugi plan!

Povezana vijest Celebrity Kći Brucea Willisa progovorila je o zdravstvenom stanju oca koji se već dulje vrijeme bori s rijetkom bolešću

Povezana vijest Celebrity Usred borbe s teškom bolesti Bruce Willis našao je svoj spas: ''Oduševljen je njome!''

Povezana vijest Celebrity Demi Moore uz emotivne fotografije bivšem suprugu Bruceu Willisu čestitala rođendan: ''Zahvalni smo što te imamo''

Povezana vijest Celebrity Supruga Brucea Willisa obrušila se na lažna medijska nagađanja o stanju glumca: ''Molim vas da prestanete plašiti ljude...''

Povezana vijest Celebrity Supruga Brucea Willisa prisjetila se njihovih trenutaka prije okrutne dijagnoze pa rasplakala pratitelje: ''Ljubav je predivna stvar!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS