uživala je na plaži

Zvijezda najdugovječnije serije ponosno pokazuje svoje prirodno tijelo, ona je pravi dokaz da ima ljepote i u nesavršenosti!

Kate Walsh - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kate Walsh snimljena je u društvu svog zaručnika Andrewa Nixona na plaži u Australiji, u koju se iz Amerike preselila prije nekoliko godina.

Američka glumica i zvijezda jedne od najdugovječnijih televizijskih serija "Uvod u anatomiju" Kate Walsh snimljena je na jednoj australskoj plaži kako uživa u društvu svog zaručnika Andrewa Nixona.

Par je snimljen kako se zabavlja na suncu, a 57-godišnja Kate nije skidala osmijeh s lica dok je ponosno pokazala obline i prirodno tijelo u zelenom badiću. 

Fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, Zvijezda brojnih serija, poput ''Emily u Parizu'', '’13 razloga zašto'', ''The Umbrella Academy'' sasvim je slučajno otkrila da se pristala udati za Andrewa i to u jednom u prijenosu uživo na profilu na Instagramu. Naslonivši glavu na ruku, pokazala je golemi dijamant na ruci, a potom je u kadar ušao i njen zaručnik, koji se nasmijao i mahnuo gledateljima.

Njena kolegica Amy Brennan, koja je također bila na prijenosu uživo, rekla je: ''Upravo ti je otkrila da si je zaručio!'', a dok je Nixon mudro otišao, Kate je samo potvrdila: ''Da, upravo sam otkrila da sam se zaručila.''

Nixon je uspješni farmer, a o njihovoj vezi počelo se šuškati početkom prošle godine. Navodno su se upoznali na plovidbi kruzerom, a trenutačno zajedno žive u Perthu u Australiji. Zvijezda "Uvoda u anatomiju" tamo se preselila iz Kalifornije, točnije bila je primorana tamo ostati nakon što su se granice zatvorile zbog koronavirusa u ožujku 2020. godine.

"U početku se nisam mogla vratiti kući, a sada kada mogu, ne želim se vraćati. Moja vlastita majka, koja ima 86 godina, govori mi da se ne vraćam i da živimo u izazovnim vremenima", izjavila je tada Kate za The Daily Telegraph.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Željko Kerum objavio je rijetku fotografiju sa suprugom i djecom, evo zašto je ovog puta napravio iznimku!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Blanka Vlašić odvela je sina na njoj važno mjesto pa emotivno poručila: ''Jednog dana će ti mama ispričati sve...''

Kviz: Provjerite koliko ste dobro upoznali radnju i glumce Kumova!

Anamarija Asanović oglasila se prvi put nakon vjenčanja, suprugu napisala predivnu posvetu: ''Do posljednjeg daha...''

Povezana vijest Celebrity Lana Jurčević iskreno o majčinstvu i odgoju koji prakticira sa svojom kćerkicom: "Jednu stvar sam si obećala..."

Povezana vijest Zanimljivosti Njegova smrt do danas je ostala misterij, a zadnje riječi koje je napisao u svom dnevniku uznemirile su javnost!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS