emotivni susret

Kate Middleton najnovijom fotografijom ganula je čitav svijet: ''Bilo mi je drago...''

Kate Middleton Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Kate Middleton i princ William susreli su se s oboljelima od raka, a u jednom je trenutku princeza zagrlila djevojku koja se bori s teškom bolešću.

Princ William u dvorac Windsor pozvao je oboljele od raka, a tamo im se pridružila i Kate Middleton, piše Daily Mail. Princeza od Walesa u jednom je trenutku zagrlila 16-godišnju djevojku koja se bori s rijetkim i agresivnim tumorom, a sve su zabilježili fotografi. Fotka jednog zagrljaja ganula je čitav svijet.

Naime, Liz Hatton mlada je fotografkinja koja se družila s kraljevskim parom uz Marka Cavendisha, Waynesa Barnesa i Alistaira McCoista.

Poziv je dobila osobno od princa Williama nakon što je za nju saznao preko London Air Ambulance Charity čiji je on pokrovitelj. William i Kate fotografiju su podijelili i na Instagramu.

''Bilo mi je drago sastati se s Liz u Windsoru. Talentirana mlada fotografkinja čija nas je kreativnost i snaga oboje inspirirala. Hvala što si podijelila svoje fotografije i priču s nama'', napisali su na društvenim mrežama.

Obožavatelje je oduševio emotivni susret.

''Ovo je prekrasno'', ''Kate je divna osoba'', ''Kakvo prekrasno iznenađenje'', samo su neki od komentara na Instagramu.

Podsjetimo, iza Kate su teški mjeseci nakon borbe s karcinomom, a nedavno je objavila kraj kemoterapije. Više o tome pročitajte OVDJE.

Princeza se polako vraća kraljevskim dužnostima, a na kojem događaju radi pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kad je ovaj isklesani mladić protrčao plažom, svi su pomislili da je ispao iz Spasilačke službe!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Znate li tko je na fotki? Svoj prepoznatljivi znak je skrio, a ljubi jednu od najpopularnijih reality-zvijezda!

Evo koje ljepotice ljube nogometaši Dinama, jedan je već dugo u vezi s kćeri bivšeg hrvatskog reprezentativca

Ovo je jedina osoba koja osim obitelji smije posjetiti Michaela Schumachera

Tony i Ziva za kamere Nove TV otkrili su sve o velikom povratku: ''Imamo divnu ekipu o kojoj ne smijemo pričati''

Povezana vijest inMagazin Matija Cvek novu je pjesmu posvetio svojoj obitelji: ''Proživljavam najljepše dane svog života!''

Povezana vijest inMagazin Poznate Hrvatice okupile se u znak podrške oboljelim ženama: ''Preporučila bih da ne čekaju...''

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS