O zdravlju mudro šuti

Dok se svi pitaju u kakvom je stanju, Kate Middleton upustila se u veliki projekt, evo o čemu je riječ

Kate Middleton - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Kate Middleton nastavila je raditi na projektu koji je započela prije objave bolesti, o svojem zdravlju i dalje mudro šuti.

Princeza Kate Middleton udaljila se od javnih dužnosti zbog liječenja od raka, no poznato je kako Kate sada radi na prvom službenom projektu otkako joj je dijagnosticiran karcinom.

Riječ je o traileru za kratki film gdje je radnja usmjerena na izazove mentalnog zdravlja s kojima se suočavaju britanski farmeri.

"Provodeći dan na Samovoj farmi u Herefordu, razgovarali su o mentalnom zdravlju u poljoprivrednoj zajednici, pronalaženju podrške i strategije mentalnog zdravlja", piše Gb News.

Ne glumi u filmu, ali je produciran pod vodstvom Kate i njezina supruga princa Williama.

Princ i princeza od Walesa isječak su objavili na Instagramu povodom tjedna svijesti o mentalnom zdravlju, a u cijelosti je dostupan na YouTubeu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Vjeruje se da je Kate radila na ovom projektu prije nego što se njezino zdravlje pogoršalo.

Inače, Kate i William su upoznali farmera Sama Stablesa prošlog rujna, a tada je pokrenuta strategija mentalnog zdravlja. Projekt princa i princeze od Walesa pokrenut je u nastojanju da se pomogne poljoprivrednicima diljem zemlje.

Kate je još prije tri mjeseca objavila da boluje od raka, no o njenom stanju i oporavku otada se ništa novo ne zna. William je oko njenog stanja također tajanstven, a tijekom posjeta bolnici na otočju Scilly jugozapadu Engleske početkom svibnja, princ William odgovorio je da je njegova supruga "dobro".

Povezana vijest Celebrity Kralja Charlesa usred bitke s rakom snašli novi zdravstveni problemi, sam je otkrio o čemu je riječ

Povezana vijest Celebrity Bliska prijateljica Kate Middleton otkrila je detalje iz braka princeze otkako je bolesna: ''Prolaze kroz pakao...''

Povezana vijest Celebrity Princ William razbjesnio je kraljevske fanove, dok je njegova kći slavila rođendan, evo gdje je on uhvaćen

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Jedna stvar izazvala je burnu raspravu među fanovima, vidite li vi što prikazuje zaslon Benovog mobitela?

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Možete li Beckhama zamisliti kao farmera? Podijelio je video iz svog dvorišta koji je nasmijao pratitelje, evo o kome se to brine od ranog jutra

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS