''Hvala vam za sve''

Liamova djevojka prvi put se oglasila nakon tragedije, ovim riječima se oprostila od glazbenika: ''Anđele moj, izgubljena sam...''

Kate Cassidy i Liam Payne Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kate je bila s Liamom u Argentini, a samo dva dana prije tragedije otputovala je u Ameriku. Zajedno su bili i na koncertu Nialla Horana. Sada se na društvenim mrežama oprostila od dečka.

Influencerica Kate Cassidy na društvenim mrežama oprostila se od dečka Liama Paynea koji je tragično preminuo nakon pada s hotelskog balkona u Argentini.

''Hvala vam za sve lijepe riječi i ljubav koju sam dobila. Potpuno sam izgubljena. Ništa što se dogodilo u posljednjih par dana ne djeluje stvarno. Pitat ću vas i moliti da mi pružite milost i prostor da se s ovime nosim u svoja četiri zida. Liam, anđele moj. Ti si sve. Želim da znaš da sam te voljela bezuvjetno i potpuno. Nastavit ću te voljeti do kraja svog života. Volim te Liam'' napisala je na Instagramu.

Kate je s Liamom bila u Argentini, ali je otišla u Ameriku dva dana prije tragedije, a više tome pročitajte OVDJE.

Prisjetimo se, Liam i Kate zajedno su bili dvije godine. Prvi put se pojavili na crvenom tepihu u listopadu 2022. godine na dodjeli Fashion Awards te potvrdili šuškanja o ljubavi.

Ona mu je bila najveća podrška kada je u lipnju 2023. godine dobio infekciju bubrega.

Od Liama su se oprostili i članovi grupe One Direction, a na službenim stranicama objavili su i zajedničko priopćenje. Pročitajte ga OVDJE.

Šokantini snimci šire se nakon smrti pjevača, a više o tome pročitajte OVDJE.

Pjevač se prije tragedije svađao s misterioznom ženom, a više o tome pročitajte OVDJE.

Nekoliko dana prije smrti suočio se s velikim porazom, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Svi se pitaju što je Lindsay Lohan napravila sa svojim licem: ''Bez ijedne bore, izgleda kao da ima 20!''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Zanimljivosti Zavirite u stan kandidatkinje za predsjednicu Hrvatske, koji dijeli sa suprugom Milom Kekinom i dvoje djece!

Ella Dvornik novim estetskim zahvatima uklonila je svoje male nesavršenosti: ''Treba pričekati da to splasne!''

Našu talentiranu glumicu i dizajnericu mnogi zbog uloge u novoj seriji zovu Petra, ali sličnosti s njom baš i nema: ''Najzabavniji lik koji sam dosad igrala!''

Velike obitelji Hrvata: Tko ima čak devetero braće i sestara, a tko petoro djece?

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate li se Marichuy? Povezivali su je sa zavodnikom iz hit-telenovele, a zbog muža i prijateljice se našla usred skandala!

Povezana vijest inMagazin Naš poznati chef otkriva kako se snašao u ulozi oca: ''Nije da se hvalim, ali ništa mi nije problem...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS