u slatkom iščekivanju

Zvijezda naše hit-serije postat će majka! Trudnoću je dugo uspjela skrivati, a sada je otkrila i ime koje je odabrala za bebu

Katarina Madirazza Instagram 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Katarina Madirazza i njezin suprug Mislav čekaju svoje prvo dijete, a glumica je za Gloriju otkrila i ime koje je odabrala za bebu.

Glumica Katarina Madirazza u slatkom je iščekivanu svojeg prvog djeteta.

Sa suprugom Mislavom Madirazzom, marketinškim stručnjakom, početkom ljeta očekuje dolazak bebice, a sretnu vijest otkrila je za Gloriju.

"Ušla sam u sedmi mjesec trudnoće i nemam nikakvih problema. Veselim se bebici i osjećam da je majčinstvo ona uloga koju sam čekala cijelog svog života", kazala je Katarina, koja čeka djevojčicu i već joj je odabrala ime.

"Lijepo napreduje i odabrali smo joj ime Mara, a najveći mi je gušt pratiti kako se bebica miče u trbuhu", istaknula je glumica.

Otkrila je i kako blaženo stanje odlično podnosi, pa predstave sa svog repertoara namjerava igrati dokle god to bude moguće.

Katarina je posljednji put u javnosti snimljena u siječnju ove godine, na premijeri animiranog filma "Cvrčak i mravica", a tada je vješto sakrila trbuh haljinom.

Inače, Madirazza je domaću publiku osvojila kao Daliborka Grob u popularnoj humorističnoj seriji Nove TV "Dar Mar", a osim u domaćim ostvarenjima, glumila je i u njemačkom filmu "Winnetou i Old Shatterhand".

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Supruga Marka Livaje pokazala malo gole kože i ukrala sve poglede, a hrabar je bio i njezin odabir obuće

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Jolina zgodna supruga sakrila je svoj najjači adut, ali zato je servirala dekolte s kojeg je teško skrenuti pogled!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS