pravo osvježenje

Domaća glumica oduševila novim imidžem, odvažila se na veliku promjenu: "Kako ti dobro stoji!"

Katarina Baban Instagram 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Katarina Baban na Instagramu se pohvalila novom frizurom, a promjenom je oduševila svoje obožavatelje.

Domaća glumica i modna dizajnerica Katarina Baban odvažila se na veliku promjenu u izgledu.

Na svojem profilu na Instagramu pohvalila se novom frizurom, a svoju dosad dugačku plavu kosu skratila je sve do ramena.

"Mijenja se i vrijeme pa mora i moja kosa! Ah što volim promjene!" napisala je Katarina, a za svojim novim imidžem oduševila je pratitelje.

"Predivno ti stoji ta frizura", "Divna si", "Ma daj, kako ti dobro stoji!", "Odlično", "Wow, predivna", "Tebi sve lijepo stoji", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila. Bilo je onih koji su posumnjali da se nije zapravo ošišala, već je samo napravila frizuru zbog koje joj kosa djeluje kraće.

Katarinu na društvenoj mreži prati više od 80 tisuća ljudi, s kojima rado dijeli trenutke iz svakodnevnog života, a na Instagramu se voli pohvaliti i kreacijama svojeg uspješnog modnog brenda Lilith by Katarina Baban.

Nedavno je pratitelje iznenadila i videom svojeg dugogodišnjeg dečka Igora Subotića, kojeg rijetko imamo priliku vidjeti jer se ne voli eksponirati.

Inače, Katarinu smo gledali u brojnim domaćim hit-serijama, poput "Dar mar", "Drugo ime ljubavi", "Zlatni dvori" i "Najbolje godine", a krajem prošle godine ostvarila joj se i velika glumačka želja jer je dobila svoju prvu monodramu, "Puni pansion", u kojoj mijenja čak 22 uloge.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Samozatajnu kćer Ive Josipovića dugo nismo vidjeli u javnosti, a sada se pridružila roditeljima na važnom događaju!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Za Snježanom Mehun okretala se cijela zagrebačka špica, u glamuroznoj haljini izbacila je i noge i dekolte!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS