ponosna mama

Karmela Vukov-Colić pokazala prelijepu kćer i podijelila sretne vijesti: "Budi sretna, najsretnija!"

Karmela Vukov-Colić Instagram 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Karmela Vukov-Colić objavila je rijetku fotografiju sa svojom kćeri Reom, a za to je imala lijep povod.

Televizijska voditeljica Karmela Vukov-Colić drži privatni život podalje od očiju javnosti, no sada se pohvalila lijepim vijestima u svojoj obitelji.

Karmela je na svojem profilu na Instagramu otkrila da se udaje njezina 31-godišnja kći Rea, a tim je povodom objavila i njihovu zajedničku fotografiju.

"Mišek, veselo koračaj naprijed s ovim dragim dječakom koji je zaslužio titulu Čuvara Tvog Srca. Budi sretna, najsretnija! Kad god poželiš, znaj: Čuvarica leđa, otvorenog zagrljaja, tek je korak iza", napisala je Karmela uz fotku.

"Tako lijepe riječi može uputiti samo majka svome djetetu", "Ljepotice!", "Prelijepe!", "Lijepa na mamu", neki su od komentara ispod objave, uz brojne čestitke mladenki i njezinoj mami.

Karmela je kćer dobila s bivšim partnerom Igorom Vrendečićem, s kojim je nakon raskida ostala u dobrim odnosima.

Osim kćeri, ima i sina Nou, kojeg je rodila 2008. godine, a dobila ga je s nogometnim trenerom Tomislavom Ivkovićem. Iako se o njezinoj djeci ne zna puno, poznato je i da su oboje gurmani i da su vješti u kuhinji, baš poput svoje mame.

Naime, Karmela se prije tri godine okrenula kuhanju i objavila je kuharicu "Kuhinja života" s tradicionalnim receptima.

"Kad sam je radila, željela sam napraviti knjigu u kojoj možete naći i kako napraviti sarmu, ajngemahtec juhu, kako napraviti einpren juhu i kako napraviti kašicu ili rezance za juhu. Čini mi se da danas ima puno modernih kuharica s modernim receptima, ali nema puno ovih iskonskih starinskih, rekli bismo tako, recepata", kazala je Karmela prošle godine u IN magazinu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Princ William oglasio se prvi put nakon očeve teške dijagnoze, prekinuo je šutnju i o supruzi Kate

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Tko su djeca Ivana Turudića? Studirali su u Americi pa su se vratili u Hrvatsku, a evo i kako izgledaju

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS