Dugo je nismo vidjeli

Suprugu našeg mladog političara pamtimo s fotografija koje su prije četiri godine potresle Hrvatsku, sad je privukla pažnju na špici!

Karlo i Karla Ressler - 3 Damjan Tadic/Cropix 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Karlo Ressler snimljen je na špici sa svojom suprugom i imenjakinjom Karlom, koju nemamo često priliku vidjeti.

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler (34) i njegova supruga, odvjetnica Karla, privukli su pažnju u šetnji zagrebačkom špicom.

Par koji inače nemamo često priliku vidjeti u javnosti nije se trudio sakriti od fotografa, a za šetnju su oboje odabrali elegantne odjevne kombinacije.

Njihove fotografije pogledajte u galeriji.

Karlo i Karla upoznali su se dok su bili studenti i vjenčali su se 2013. godine u crkvi sv. Marka na zagrebačkom Gornjem gradu.

Zajedno imaju troje djece, kćeri Beatu i Doru te sina Bornu.

Najmlađu kćer Doru dobili su 2020. godine, a rođena je dva dana prije velikog zagrebačkog potresa. Fotografi su tada ispred evakuirane Petrove bolnice snimili Karlu s bebom u naručju, a te su fotografije obišle Hrvatsku.

Karlo je inače posinak Vladimira Šeksa, koji je bio u braku s njegovom danas pokojnom majkom Anicom Ressler.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Novosti o Kate Middleton razveselit će njezine zabrinute fanove, potvrđeno je ono o čemu se nagađalo!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity I jedna od najseksi Hrvatica partijala je u Splitu, a izdanjem za Ultru obranila je i laskavu titulu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS