Baš lijepo!

Omiljena slatkica dala je ljubavi treću šansu, a pokazala je i raskošan prsten koji je bio izrađen specijalno za nju!

Kaley Cuoco - 1 Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Omiljena glumica Kaley Cuoco pohvalila se sretnim vijestima na Instagramu, a pokazala je i raskošni prsten.

Popularna glumica Kaley Cuoco, koju brojni pamte iz serije ''Teorije velikog praska'' u kojoj je glumila Penny, pohvalila se sretnim vijestima.

Ljubavi je odlučila dati treću šansu pa je tako pristala udati se za partnera Toma Pelphreyja.

Na Instagramu je objavila fotografiju njih dvoje gdje je fokus bila njena ruka i dijamantni prsten.

''Nevjerojatan vikend!'' napisala je pored.

U videu kasnije pobliže je pokazala raskošni prsten koji joj je poklonio, a koji je bio izrađen posebno za nju.

''Tom je surađivao sa zlatarnicom kako bi napravili ovaj jedinstveni komad savršenstva! Koje ludo i predivno putovanje. Zahvalna sam na svakoj cesti koja me vodila tebi'', napisala je glumica.

Par je počeo svoju romansu 2022. godine kada ih je upoznala zajednička menadžerica Andrea Pett-Joseph. Prošle godine u ožujku na svijet je stigla i njihova kćerkica Matilda.

Vezu s Tomom započela je ubrzo nakon razvoda od Karla Cooka, s kojim je tri godine bila u braku.

Kaley i Karl vjenčali su se u lipnju 2018., a zanimljivo je da tijekom prve dvije godine braka nisu živjeli skupa. Razlog tome bio je što su čekali da se završi njihova kuća iz snova, u koju su se uselili u travnju 2020. godine, no čini se da nisu dugo izdržali pod istim krovom.

Prije njega ljubila je kolegu iz serije u kojoj se proslavila, glumca Johnnyja Galeckog, a iza sebe već ima i jedan propali brak s relativno nepoznatim tenisačem Ryanom Sweetingom, koji joj je ostavio gorak okus u ustima.

"Moj bivši muž u potpunosti mi je uništio značenje riječi 'brak' i on je kriv za razvod jer to nije bila osoba u koju sam se zaljubila. Udala sam se za čovjeka koji se u potpunosti promijenio te sam mislila kako se više nikada neću udati", izjavila je jednom prilikom.

Ryan ju je zaprosio nakon što su zajedno bili samo tri mjeseca, a već tri mjeseca kasnije stali su pred oltar. U braku su bili 20 mjeseci. Ryan je u međuvremenu postao ovisnik o tabletama protiv bolova, a i neprestano je tulumario s prijateljima, što glumica više nije željela tolerirati.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Supruga Matea Kovačića pokazala je sad već poveći trudnički trbuh, do prinove broje još malo: ''Preslatko!''

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Preminula je glumica iz ''Bilježnice'', bolovala je od iste bolesti kao i njen lik u emotivnom filmu

Povezana vijest Celebrity Nakon niza nesretnih ljubavi i dva bolna razvoda konačno je pronašla onog pravog i izgleda sretnije nego ikad!

Povezana vijest Celebrity Omiljena glumica tek je nedavno podijelila vijesti o trudnoći, a sad se pohvalila već povećim trbuhom!

Povezana vijest Celebrity Navikli smo ih vidjeti s tonom šminke i sređene, a evo kako neke od najvećih svjetskih zvijezda izgledaju potpuno prirodne!

Povezana vijest Celebrity Kako je propala jedna od najpoznatijih voditeljica na svijetu? Imala je sve, a onda se dogodio skandal od kojeg se nije oporavila

Povezana vijest Nekad i sad Teško je povjerovati da je ova ljepotica iz BiH rođena kao muškarac, bila je jedan od najtraženijih modela, a evo gdje je danas!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS