vidite li razliku?

Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

Kim Kardashian Profimedia 1/37 >> Pogledaj i ovo +26 Galerija

Kim i Khloe Kardashian snimljene su na plaži na otočju Turks i Caicos, gdje su uživale sa svojom djecom.

Sestre Kardashian godinama su na meti kritika zbog pretjeranog uređivanja svojih fotografija koje dijele na društvenim mrežama, a u kolikoj je to zapravo mjeri, najbolje pokazuju njihove nove paparazzo fotke.

Kim i Khloe Kardashian snimljene su na plaži na otočju Turks i Caicos, gdje su uživale sa svojom djecom. Kim je nosila minijaturni dvodijelni bikini, dok je Khloe odabrala jednodijelni kupaći kostim s visokim izrezima na bokovima, a slavne sestre zbog svojih zanosnih oblina nikako nisu mogle proći neopaženo i paparazzi su ih ulovili iz svih uglova.

Povezana vijest Celebrity Najgori Photoshop gaf koji ste vidjeli? Na udaru kritika jer je ovo što je napravila stvarno potpuno nerealno!

Obje su fotografije s odmora objavile i na svojim društvenim mrežama, a koliko se razlikuju od onih koje su snimili paparazzi, provjerite u našoj galeriji.

 

Čini se da stvarnost ipak nije tko daleko od onog što pokazuju na društvenim mrežama, barem kada su u pitanju njihova isklesana tijela i bujne obline, no ranije su se našle na meti kritika zbog metode kojom su postigle svoje vitke figure, je su navodno smršavjele s pomoću lijeka za dijabetes.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Nekad i sad Naša bivša misica drastično se promijenila od osvajanja krune, no ne skriva svoje zahvate: "Doktor je rekao da me ne želi vidjeti sljedećih 10 godina!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS