sve je bilo idilično

Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje Mate Rimca: Na slavlje su stigli u Neveri, a mladenka je odradila stari običaj!

Mate Rimac, Katarina Rimac Dalibor Urukalovic/Pixsell 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Brak Mate Rimca i Katarine Lovrić trajao je samo tri godine, a vjenčanje koje su organizirali bilo je itekako posebno.

Vijest da se Mate Rimac rastao od Katarine Lovrić sve je iznandila

U braku su bili tri godine. U srpnju 2021. godine imali su i crkveno vjenčanje u Livnu, nakon čega je uslijedilo veliko svadbeno slavlje na koje su stigli u Neveri, a prije toga su sudbonosno "da" izrekli na intimnoj ceremoniji u svibnju, u Vili Dalmacija u Splitu.

Tada je jedna je uzvanica podijelila nekoliko videa na Instagram storyju i otkrila da je Katarina izvela stari vjenčani običaj. Naime, pomolila se i svom snagom bacila jabuku preko krova kuće, što je bio dobar znak.

Običaj nalaže da se jabuka ne smije vratiti niz krov. Naime, tako mladenka dokazuje da je dovoljno snažna za kućanske poslove i druge poslove izvan kuće. To znači i da se neće vratiti svojoj kući, nego će ostati s mladoženjom jer će uspješno ispunjavati svoje obveze.

Ranije je otkriveno da su Matu i Katarinu i njihove uzvanike zabavljali Zabranjeno pušenje i Bajaga jer je tako mladenka htjela. Depo.ba bio je objavio je snimku na kojoj se vidi kako su Lovrić i Rimac zapjevali pjesmu "Jugo 45" sa Sejom Saxonom. Pjevač im je u jednom trenutku čestitao i poželio mnogo automobila koji će dobiti naziv po vjetrovima.

"Ma je*eš aute, zamisli sile da se svi narodi koji žive ovdje vole", rekao je na to Mate, koji je uzeo mikrofon Seji. Nakon toga su se čule ovacije.

Kako su pisali domaći mediji, Katarina je na vjenčanju nosila vjenčanicu Dianas Dream brenda Viktor&Rolf, po koju je, navodno, otišla u Milano.

Izvještavali su i da je Rimac ispunio obećanje mještanima pa se svadbena proslava nastavila i drugog dana. Unatoč tome što je poduzetnik vegetarijanac, počastio je ostale volom teškim 800 kilograma.

Mate i Katarina imali su malu ceremoniju, pozvali su tek 30-ak ljudi.

Povezana vijest Celebrity Mate Rimac razveo se nakon tri godine od supruge Katarine, vijest o krahu braka sve je iznenadila

Povezana vijest Celebrity Mate Rimac danas je 36-godišnjak s gustom bradom, ali 2011. godine izgledao je veoma drugačije!

Povezana vijest Zanimljivosti Pogledajte fotografije novog luksuznog zdanja u Splitu kojim se počastio Mate Rimac, prvi susjed bit će mu naš izbornik!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Baby Lasagna počastio fanove djelićem nove pjesme pa stihove otpjevao na hrvatskom jeziku: "Ovo je predobro!"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Supruga Ivan Perišića oglasila se nakon teške utakmice, evo što je poručila suprugu uz divnu fotografiju!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS