samozatajni luka

Pogledajte kako izgleda sin pjevačice Vanne, dugo se nije pojavio u javnosti, a ove je godine postao otac!

Vanna Željko Puhovski/Cropix 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Luka Vrdoljak zadnji je put snimljen u javnosti 2019. godine, a ovog su se ljeta njegovi roditelji pohvalili da je dobio dijete.

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna sa suprugom Andrijom Vrdoljakom ima dvoje djece, 22-godišnju kćer Janu i 26-godišnjeg sina Luku.

I dok se kći pjevačice povremeno pojavljuje u javnosti, Vannina sina nismo imali prilike vidjeti od 2019. godine, kada je s roditeljima i sestrom bio na premijeri filma "General" na Pulskom filmskom festivalu.

Luka je ove godine postao otac, a sretnu vijest potvrdili su ponosni baka i djed.

"Da, istina je. Naš sin Luka postao je otac i jako smo sretni zbog toga", rekao je u srpnju Andrija za Story. Otkrio je i da su dobili unuku, no ime djevojčice ostalo je nepoznanica.
Baku Vannu fotografi su nedavno snimili i u šetnji s unukom, a fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Nije poznato tko je mama djevojčice, a o samozatajnom Luki zna se još da je studirao povijest i kroatistiku.

Inače, Vanna i Andrija u sretnom su braku od 1998. godine. Njemu je ovo drugi brak, a iz prvog ima još i kćer Doru, koja mu je prije nekoliko godina rodila prvo unuče.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Alen Vitasović objavio vijest koja je rastužila njegove obožavatelje: "Pun mi je klinac držati taj mikrofon i derati se po cijele noći u društvu pijanih..."

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Dirljiva simbolika krije se iza detalja kojim su kolege odali počast glumačkoj legendi Žarku Lauševiću, evo što su svi nosili na sprovodu

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS