divna djevojka

Holivudska zvijezda nakon boravka u Sarajevu, uhvaćena u društvu kćeri koju javnost rijetko ima priliku vidjeti

Meg Ryan Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Meg Ryan vratila se u New York gdje su je fotografi uhvatili u šetnji s kćeri koju je posvojila u Kini.

Holivudska zvijezda Meg Ryan nedavno je prošetala crvenim tepihom na prestižnom Sarajevo Film Festivalu, a sada se već vratila u svoju svakodnevnu rutinu.

Naime, Meg se vratila u New York, a fotografi su je uhvatili u ležernoj šetnji. Društvo joj je pravila 19-godišnja kći Daisy. Majka i kći posjetile su knjižaru, ali i dućane s odjećom.

Daisy je dio Megine obitelji postala 2006. godine nakon što ju je glumica posvojila kao 14-mjesečnu djevojčicu iz Kine i nema naviku pojavljivati se sa slavnom majkom na javnim događanjima.

"Ne djeluje teško odgajati Daisy. Dobro je društvo, nije problematična. Jako je pametna i plemenita. Sviđa mi se što je zabavna. Volim to. Jednostavno ne mogu zamisliti život bez nje. Život je dobar, dobar je kada je ona u njemu", izjavila je Meg u intervjuu za magazin People godinu dana nakon posvojenja.

Otkrila je i kako su posvojenja u Kini poput prave lutrije te da je odluka koju će djevojčicu povesti kući donijeta nasumično.

"Ona je kći koju sam trebala imati. Jako smo kompatibilne. Iskustvo odgajanja stekla sam sa sinom Jackom, a sada imam Daisy i ne osjećam nikakvu razliku u ljubavi koju osjećam prema njima", ispričala je tada za People.

Inače, Meg je od 1991. do 2001. godine bila u braku s glumcem Dennisom Quaidom s kojim ima i 32-godišnjeg sina Jacka Quiada.

Podsjetimo, Meg je nedavno u Sarajevu primila i nagradu ''Počasno Srce Sarajevo'', a više o tome saznajte OVDJE.

Atraktivna glumica plijeni pozornost i sa 62 godine, a poznato je i da je imala nekoliko estetskih zahvata.

Više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zanosna mama mladog hajdukovca u seksi haljini očaravajuće boje pohvalila se bujnim dekolteom, no to nije jedino što je istaknula!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša poduzetnica skuplja komplimente u crvenom badiću: ''Koja bomba, svaki komentar je suvišan!''

Povezana vijest Preporuke Meg Ryan na 30. Sarajevo Film Festivalu uručeno Počasno srce Sarajeva

Povezana vijest Celebrity Nasmijana Meg Ryan primila je počasnu nagradu u Sarajevu, evo kako je reagirala kad je primila statuu u ruke!

Povezana vijest Celebrity Holivudska glumica prošetala je crvenim tepihom u Sarajevu, a svojim izdanjem pomalo je iznenadila prisutne

Povezana vijest Celebrity Slavna glumica u susjedstvu je privukla pozornost svojim licem, brojne korekcije nisu ostavile baš najbolji rezultat...

Povezana vijest Celebrity Holivudska glumica stigla je u Sarajevo, unatoč strogoj organizaciji nije uspjela pobjeći fotografima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS