Ima poznatog muža

Pogledajte kako izgleda samozatajna kći Arsena Dedića, njezinu rijetku fotografiju komentirao je i polubrat Matija!

Arsen Dedić Biljana Gaurina/Cropix 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Kći Arsena Dedića iz prvog braka, Sandra Dedić Slavica, proslavila je rođendan, a njezin suprug Alen Slavica objavio je njihovu zajedničku fotografiju.

Pokojni Arsen Dedić je s prvom suprugom Vesnom Suligoj dobio kći Slavicu, koja ne živi u Hrvatskoj i rijetko je imamo priliku vidjeti.

Sandra je u braku s kantautorom Alenom Slavicom, autorom hitova "Dao sam ti dušu", "Neke cure starije", "Lipe su masline" ,s kojim ima kćer Emu, a obitelj već godinama živi u Los Angelesu.

A iako ona nije prisutna na društvenim mrežama, sada je Alen na svojem profilu na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju uz koju joj je čestitao rođendan.

Čestitkama su se pridružili i njegovi pratitelji, uključujući i Sandrina polubrata Matiju Dedića, koji je u komentarima ostavio dva srca.

Sandra je inače dizajnerica tekstila i nije krenula očevim glazbenim stopama, za razliku od Matije, kojeg je Arsen dobio u braku s pjevačicom Gabi Novak.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Slavlje na setu Kumova, pogledajte simpatični video sa snimanja hit-serije: ''Naša slavljenica Lila''

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Svi žele znati tko je Hrvatica specifične ljepote čiju je fotografiju objavila Victoria Beckham: "Ovaj nos je tako predivan!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS