Ima 62 godine

Sjećate se šarmantnog Paola iz Prijatelja? Na njegovim najnovijim fotografijama nema šanse da ga na prvu prepoznate

Cosimo Fusco - 6 Profimedia 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Evo kako danas izgleda Paolo iz ''Prijatelja'', njegove najnovije fotografije sve su iznenadile.

Cosimo Fusco talijanski je glumac najpoznatiji po ulozi Paola, šarmantnog Talijana i dečka Rachel Green u popularnoj seriji ''Prijatelji''.

Svi ga pamte kao crnokosog vitkog muškarca, a danas je 62-godišnjak prosijede kose i brade. Njegov posljednji izlazak bio je na premijeri druge sezone serije ''30 Coins'' u Madridu.

Kako izgleda, pogledajte u galeriji.

Fusco je rođen 23. rujna 1962. godine u Italiji, a svoje prve korake u glumi započeo je na europskoj sceni. Usavršavao se na prestižnim školama, uključujući Los Angeles i Pariz, što mu je omogućilo da izgradi karijeru i u europskoj i američkoj filmskoj industriji.

Fuscova uloga u ''Prijateljima'' predstavljala je njegov prodor na globalnu scenu iako je tumačio sporedan lik.

Paolo, Talijan koji ne govori engleski, pojavio se u prvoj i drugoj sezoni te postao nezaboravan zbog svog šarma i kratke romanse s Rachel (Jennifer Aniston). Fusco je liku Paola dao poseban karakter, kombinirajući misterij i privlačnost, što je gledateljima ostalo u sjećanju kao jedan od ranijih ljubavnih interesa omiljene junakinje. Njegova uloga, iako kratka, doprinijela je dinamici i razvoju Rachelina lika u seriji.

Osim u Prijateljima, Fusco se pojavljivao u mnogim filmovima i serijama te gradio raznovrsnu karijeru. Njegova filmografija uključuje uloge u projektima kao što su ''Anđeli i demoni'', ''Nestali za 60 sekundi'' te europske drame i trilere, u kojima je često igrao karizmatične, ali kompleksne likove.

Fusco danas živi i radi na relaciji Italija - SAD te producira i glumi.

Cosimo je u sretnom braku s manekenkom Antonellom Fusco, a vjenčali su se 2012. godine. Par ima i dvoje djece.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Bivša uraganka u haljini s izrezom do struka pokazala novu figuru, svi su primijetili vidan gubitak kilograma!

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Znate li tko je Nikolina Violina? Upoznajte ženu koja je obradom hita ''Moja Hercegovina'' dospjela do srca publike širom regije!

Internetom se širi novi jezivi video P. Diddyja s 13-godišnjom glumicom: ''Dolaziš večeras?''

Baby Lasagna zapjevao hitove Nede Ukraden i Halida Bešlića, poslušajte kako to zvuči!

Povezana vijest inMagazin Navike vježbanja i prehrane zvijezda: Aniston vježba 20 minuta na dan, Ecija Ojdanić ne odustaje od trčanja!

Povezana vijest Celebrity Aniston dala uvid u svoju brutalnu rutinu treninga, sad je jasno kako ovako mladoliko izgleda u 56. godini!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS