''Holivudski!''

Evo zašto su posljednje fotografije Joksimovića postale pravi hit i izazvale lavinu komentara: ''Gledam u njih i...''

Jovana i Željko Joksimović - 1 Instagram 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Jovana Joksimović objavila je nove romantične fotografije sa suprugom Željkom Joksimović, a one su postale hit zbog jedne stvari na njima, sjaja srpske voditeljice.

Srpska voditeljica i supruga pjevača Željka Joksimovića Jovana Joksimović objavila je nove romantične fotografije sa suprugom.

Jovana i Željko pozirali su za stolom, a ove tri fotografije postale su pravi hit zbog jedne stvari. Naime, svi su primijetili da Jovana sva sija te da iz godine u godinu izgleda sve bolje i bolje. Uz minimalno šminke i s osmijehom od uha do uha, sve je očarala. A manje komplimenata nije dobio ni njen zgodni suprug koji je, po običaju, uputio šarmantan pogled i odjenuo bijelu košulju.

''Naša večer negdje pored mora'', napisala je Jovana u opisu.

''Prelijepi ste, želim vam dugovječnu sreću'', ''Izuzetno lijep par'', ''Gledam u nju i ne vjerujem koliko sija'', ''Kakva žena, ljepotica'', ''Holivudski, nema što'', ''A Željko? Čovjek kao George Clooney'', samo su neki od komentara.

Jovana na društvenim mrežama ne voli dijeliti previše privatnog života, ali pronađe se tu i poneka fotografija sa suprugom Željkom Joksimovićem.

Par se upoznao 2008. godine na izboru za Eurosong u Beogradu, a iako su u to vrijeme oboje bili u vezama s drugim ljudima, ubrzo su započeli ljubavnu vezu. Jovana je izlazila s poduzetnikom Aleksandrom Zeremskim, a Željko je bio s voditeljivom Adrijanom Čortan, s kojima su raskinuli kako bi mogli biti zajedno.

Jovana i Željko vjenčali su se 2012. godine, a u sretnom su braku dobili dvije kćeri Anu i Srnu te sina Kostu.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Poznata srpska voditeljica šokirala je gledatelje jutarnjeg programa outfitom za emisiju, ovakve kombinacije ni inače joj nisu strane...

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Nekad i sad Slavni holivudski glumac potpuno je oslabio i postao jedva prepoznatljiv, njegove nove rijetke fotografije rastužile su javnost

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS