objavio nove fotografije

Gvardiol otkrio još jednu lokaciju s godišnjeg odmora, čini se da se baš dobro zabavio!

Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Joško Gvardiol počastio je pratitelje objavama s američkog putovanja. Osim New Yorka, nogometaš je posjetio i Miami.

Naš mladi uspješni nogometaš Joško Gvardiol nedavno je uživao u New Yorku, a sada je s brojim obožavateljima podijelio i fotografije iz Miamija.

Golog torza pozirao je na brodu, a u nizu fotografija našli su se i prizori samog grada.

"Bilo je zabavno", napisao je Joško u opisu objave.

Poslije Amerike Joško se zaputio ravno u Novigrad pa je potom objavio i fotografiju s prijateljima kako ondje uživaju sunčajući se.

Podsjećamo, i prije putovanja u Ameriku Joško je s prijateljima bio u Novigradu i na Viru, gdje je ukrao pozornost kada je zapjevao s legendarnim folk-pjevačem, a vesele prizore pogledajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Franka otkrila gdje su ona i Ćorluka proslavili šestu godišnjicu braka: "Neka nam cijela bude ovako..."

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Evo kako je Mladen Grdović reagirao kad je saznao da je Rakitić potpisao za Hajduk, odmah je zapjevao i navijačku pjesmu!

Povezana vijest Celebrity Oženio se Matija Cvek: U vezi je bio manje od dvije godine, a u veljači je sa samozatajnom partnericom dobio kćerkicu

Povezana vijest Celebrity Rakitićeva supruga objavila je zanimljiv video nakon što je on potpisao za Hajduk, evo kakvo slavlje je bilo u pitanju!

Povezana vijest Nekad i sad Vidina supruga prije udaje bila je plavuša i Kraljica Hrvatske, pogledajte kako je tada izgledala!

Povezana vijest Celebrity Albina iskreno o karijeri nakon Eurosonga: ''Trenutno nemam nekih najavljenih koncerata, neke su stvari trebale biti drugačije''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS