Objavila ga na TikToku

Pogledajte hit-video Josipe Lisac prije njenog koncerta za pamćenje u Zagrebu: "Jao, kako je slatko!"

Josipa Lisac TikTok/Screenshot 1/41 >> Pogledaj i ovo +30 Galerija

Josipa Lisac održala je koncert u zagrebačkom Domu sportova čime je zaokružila turneju i ciklus obilježavanja 50. godišnjice izlaska svog albuma "Dnevnik jedne ljubavi".

Naša legendarna pjevačica Josipa Lisac održala je koncert za pamćenje u zagrebačkom Domu sportova za koji je karte rasprodala prije više od mjesec dana.

Publika je sa 74-godišnjom Josipom pjevala sve njezine hitove u jedan glas, a upravo je tim koncertom zaokružila turneju i ciklus obilježavanja 50. godišnjice izlaska svog albuma "Dnevnik jedne ljubavi".

Na pozornici se pojavila u crnom izdanju od glave do pete, kožnim tajicama, majici, dužem kardiganu i čizmama, a ono što se posebno isticalo je Josipina frizura. Na njezinom je TikTok profilu osvanula snimka u kojoj je se vidi kako je i sama bila oduševljena njome.

Povezana vijest Celebrity Evo što je to Josipa Lisac imala reći o fenomenu Aleksandre Prijović: "Riječi tu zvuče glupo!"

U videu koji je objavila Josipa se sprema za koncert, a kada se pogledala u ogledalo bila je sretna viđenim.

"Jao, kako je slatko!", zaključila je Josipa pa upitala obožavatelje kako se njima sviđa frizura pa sretna zapjevala svoju pjesmu "Danas sam luda".

Josipina turneja nažalost je bila prekinuta zbog bolesti i problema s išijasom, zbog čega su mnogi koncerti bili odgođeni, a nakon što je nastavljena, turneja je posjetila Pulu, Kočevje, Zaprešić, Skopje, Ptuj, Novi Sad, Novigrad, Portorož i Mežicu.

Povezana vijest Zanimljivosti Znate li kako izgleda sestra Josipe Lisac? Njihova rijetka fotografija sve je zbunila: "Legendarno, ma ovo nisu istine!"

Prije zagrebačkog koncerta Josipa Lisac obilježila je obljetnicu antologijskog albuma ovog petka, 19. siječnja, u Mariboru, u dvorani SNG, na koncertu koji je unaprijed rasprodan.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša pjevačica doživjela težu prometnu nesreću, objavila fotografije smrskanog automobila: "Išla sam na sprovod, mogla sam biti pokopana"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Prija u nikad provokativnijem izdanju na četvrtom koncertu u Osijeku, zna se i koliko košta papreno skup komplet koji je nosila!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS