ovo joj nije trebalo

Je li pretjerala? Nikad mršavija figura bivše glazbene zvijezde postala tema rasprave

Jessica Simpson - 1 Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Jessica Simpson objavila je svoje nove fotografije na Instagramu pa sve zapanjila izgledom, nikad nije bila mršavija.

Američka glumica i pjevačica Jessica Simpson posljednjih nekoliko godina šokira svojim izgledom. 

43-godišnja Jessica sad je objavila nekoliko svojih fotografija na Instagramu, a pozirala je u ružičastom korzetu i čipkastim providnim hlačama koje su istaknule njezinu nikad mršaviju figuru. 

Iako je mnogima drago što je uspjela skinuti kilograme i osjećati se bolje, mnogi se sada pitaju je li ipak pretjerala.

Glumica je početkom 2000-ih godina bila jedna od najljepših žena svijeta, ali onda je počela njezina borba s kilogramima. 

Inače, Jessica je o svom drastičnom gubitku kilograma nakon što je rodila troje djece, Maxwella, Acea i Birdie, progovorila krajem pretprošle godine u emisiji Extra, kada je otkrila da je tijekom posljednje trudnoće težila 117 kilograma i da je bila teža od muža, koji je igrao u NFL-u. Priznala je tada da se njezina tajna navodno krije u promjeni jelovnika.

"Otišla sam k nutricionistu i morala sam popraviti svoje prehrambene navike. Sada se osjećam apsolutno zdravo. Osjećam se kao stara ja, prije nego što sam imala djecu i prije nego što su mi svi hormoni podivljali. Zapravo se osjećam mlađe. Imam puno više energije i da, mogu nositi svu odjeću koju sam spremila za Maxwella i Birdie. Možda će je Birdie prerasti jer je mene Maxwell već prerastao!" izjavila je.

Djecu je dobila s umirovljenim igračem američkog nogometa Ericom Jonsonom, za kojeg se udala 2014. godine. Iza sebe ima i brak s pjevačem Nickom Lacheyjem.

Njezin put do slave dugo je trajao, ali i brže završio, a cijelu njezinu životnu priču pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Ovo je fotka koju je Karleuša objavila na Instagramu, no osvanula je i verzija bez trunke filtara!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity U 52. godini pomela je pistu kao da nikad nije ni otišla s nje, a izgleda isto kao u danima najveće slave!

Bajaga nakon bolnog razvoda pronašao utjehu u tajanstvenoj crnki, osvanuo je njihov video, a detalje o njoj još ne otkriva!

Našoj glumici suprug je posvetio emotivnu objavu, za to je imao i vrlo poseban povod: "Ni sam ne znam kako si preživjela..."

Povezana vijest Nekad i sad Poznata plavuša ovako je izgledala kada je dotaknula dno, a otada se otrijeznila i drastično smršavjela!

Povezana vijest Nekad i sad Zbog izobličenog lica ni fanovi je više ne prepoznaju, a neki se i boje za njezino zdravlje: "Više ne izgledaš kao ti, malo tužno"

Vratio se tužni Affleck! Ovako očajnog nismo ga dugo vidjeli, sreća zbog razvoda očito nije dugo potrajala

Ubojiti dekolte Eve Longorie sve je o čemu se priča s revije u Parizu, ovoj ženi godine ništa ne mogu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS