Nekad se divilo njezinoj ljepoti

Zvijezda Spasilačke službe prvi puta progovorila o bivšoj ženi koja danas preživljava kopajući po smeću

Loni Willison Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Jeremy Jackson otvoreno je u intervjuu za Daily Mail progovorio o bivšoj supruzi Loni Willison, koja živi kao beskućnica u Los Angelesu.

Jedna od najpoznatijih holivudskih beskućnica je nekadašnji model Loni Willison, koja gotovo cijelo desetljeće živi na ulici. Kada je 2018. prvi puta uslikana kako nekadašnja ljepotica hoda po smeću, svi njezini poznanici bili su šokirani, uključujući i njezinog bivšeg supruga Jeremyja Jacksona, koji ju do tih fotografija nije vidio četiri godine.

Willison i Jackson bili su u braku dvije godine, a svoju ljubavnu priču završili su turbulentno 2014. godine, zbog čega je morala biti pozvana i hitna pomoć.

"Gubitak nje bio je poput nečije smrti, a ja sam je pokušao vratiti i nisam uspio", ispričao je Jackson, nekadašnja zvijezda serije "Spasilačka služba" ekskluzivno za Daily Mail. "Žena u koju sam bio zaljubljen je otišla, i tko god da je sada mentalno, nije ona koju sam poznavao."

Dvije godine pokušavao je preboliti rastavu. U intervjuu je izjavio kako je u posljednjoj godini braka Willison postala iznimno paranoična, krala novac, imala napade anksioznosti i halucinacije koje su je uvjeravale da je on njezin neprijatelj. Iz tog razloga, počela ga je snimati i raditi scene, koja je uključivala i epizodu iz 2014., kada ga je optužila da ju hoće ubiti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Jackson (@jeremyjacksonfitness)

"Smjestila mi je i počela vrištati da joj činim zlo kad joj ništa nisam učinio. Nema bolničkih kartona. Nema liječničkih računa. Nema rendgenskih snimaka, nema slika. Napala me je na snimanju, vikala "povređuješ me". Od tog dana nisam je vidio", priznao je Jackson.

Zbog raspada braka, i on je pokleknuo porocima i borio se protiv depresije.

Danas radi kao fitness trener, a u jednom trenutku pokušao je pomoći Willison, no bez uspjeha: "Izgubio sam ljubav svog života. Izgubio sam jedinu ženu koju sam ikad zaprosio, jedinu ženu koju sam ikad želio oženiti. Imam 44 godine. Još uvijek nisam zaprosio niti se htio udati za bilo koga drugog. Ona je bila moj izbor, jedini izbor koji sam ikada napravio, i izgubio sam ga."

To je bio jedan od razloga zašto se toliko šokirao kada je prvi puta vidio njezine fotografije 2018. godine, kada je već živjela na ulicama Venice Beacha. Kako ga je jedno vrijeme potkradala, mislio je da živi na račun tog novca.

"Kada sam vidio slike na internetu prvi put sam shvatio što se dogodilo. Bio sam tužan jer sam je zamišljao vani sretnu, sretnu s autom koji mi je ukrala i novcem koji mi je ukrala, kako živi svoj najbolji život", priznao je Jackson. "Tada sam je vidio i rekao sam "o moj Bože". Htio sam da ona i ja imamo bajkovit ishod. Nisam si mogao dopustiti da vidim da je zapravo luda."

Ipak, usprskos usponima i padovima, Jeremy Jackson joj je zahvalan što je postao čovjek kakav je danas.

"Što god bilo potrebno da dođem ovdje, ne bih to mijenjao. Kada bi to promijenilo ono što jesam i što radim i što sada imam, ne bih se vratio i ništa promijenio", završio je Jackson.

Jackson je nekada glumio Hobieja Buchannona u seriji "Spasilačka služba", a kako je nekad izgledao, pogledajte OVDJE.

Nekada smo se divili ljepoti Loni Willison, no danas je daleko od izgleda kakvog je nekada gajila. Više o tome pročitajte OVDJE.

Nedavno je preminuo Michael Newman, a od njega se oprostio glavna zvijezda David Hasselhoff. Njegovu posvetu pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kći legendarnog glumačkog para danas je prava ljepotica, ponosni otac posebnim je povodom posjetio svoju mezimicu!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Pjevačica koja je spojila One Direction oprostila se od preminulog člana: "Bio je blagoslov raditi s tobom"

S 31 godinom postigao je uspjeh o kakvom mnogi mogu samo sanjati, rasprodao je tri Lisinski dvorane!

Supruga Sergeja Trifunovića viđena ispred stana, govori li ovo o njihovoj zajedničkoj budućnosti?

Povezana vijest Celebrity Pogledajte spot za novu Grašinu pjesmu koju slušate u seriji ''U dobru i zlu''!

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput pohvalila se prekrasnim prizorima s privatne večere u divljini, ali vjerni fanovi zamijetili su još nešto!

Naša bivša misica zahvalna je što je dočekala 59. rođendan, iza nje je teško razdoblje borbe s bolešću

Kontroverzna srpska voditeljica ima novi imidž, promjenom se pohvalila uoči velikog životnog zadatka!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS