već godinama izgleda isto

J.Lo objavila zadivljujući selfie u badiću na rođendan, pokušajte na prvu pogoditi koliko je godina napunila!

Jennifer Lopez - 5 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Jennifer Lopez objavila je rođendanski selfie na svojim društvenim mrežama, evo koliko je godina napunila.

Svestrana Jennifer Lopez ovih dana ima poseban razlog za sreću.

Naime, pjevačica je proslavila rođendan, a nitko ne vjeruje brojci koju je napunila - 55.

Tim povodom J.Lo na društvenim mrežama objavila je svoj selfie u bijelom kupaćem kostimu i sve ostavila bez daha fantanstičnim izgledom.

''Ovo sam ja... Sada'', napisala je u opisu.

Nakon toga, podijelila je i fotografije torte koju je dobila na rođendansko jutro u svom domu, ali u velikoj zahvali svima, svog supruga Bena Afflecka nije spomenula.

Kao što je već svima poznato, već mjesecima se šuška kako se njih dvoje rastaju, ali par o svemu mudro šuti pa njihovim fanovima lagano ponestaje strpljenja.

Svi dokazi upućuju na to da su trenutno razdvojeni, ali službene potvrde još nema.

Lopez i Affleck opet su se spojili 2021. nakon što su prekinuli davne 2004. godine. Potom su 2022. godine stali pred oltar na istom mjestu gdje su to htjeli učiniti i prije dva desetljeća.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Slavna glumica i bivša supruga Sylvestera Stallonea ljetuje u Hrvatskoj, fotkala se s osobljem restorana na Hvaru!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Je li ovo uopće majica? U prozirnom materijalu ispod kojeg se sve vidjelo pojavila se u kinu

Povezana vijest Celebrity Lopez je ovim potezom pokušala ušutkati glasine o razvodu? Evo što je napravila čim se vratila s putovanja!

Povezana vijest Celebrity Rastresena J. Lo uhvaćena bez Afflecka, evo što na njoj odaje da među njima definitivno više nije sve kako bi trebalo biti

Povezana vijest Celebrity Evo kako izgleda sin Jennifer Lopez, dobila ga je u braku s pjevačem, a ne izvodi ga često u javnost!

Povezana vijest Celebrity Kći Harisa i Meline Džinović strastveno se ljubila s nepoznatim mladićem, dok se roditelji rastaju, njoj cvjetaju ruže!

Povezana vijest Celebrity Goran Višnjić u modu je vratio imidž kojeg na muškarcima danas rijetko viđamo, kako se vama sviđa?

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS