Nakon dvije godine

Ipak je gotovo! Jennifer Lopez i Ben Affleck potvrdili su višetjedna šuškanja: ''Čekali su kad je pravo vrijeme...''

Jennifer Lopez i Ben Affleck Profimedia 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Višetjedna šuškanja došla su kraju, razvode se Jennifer Lopez i Ben Affleck nakon dvije godine braka.

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez i njezin suprug, glumac Ben Affleck službeno se razvode.

Dokumenti za razvod su finalizirani, ali još nisu predani, tvrdi više izvora, a javlja Daily Mail.

''Prije mjesec dana pripremili su papire za razvod, ali čekaju pravo vrijeme da ih dostave'', kažu izvori.

''Tada će objaviti zajedničku izjavu u kojoj će reći da su se borili da njihov odnos uspije. Ono što su imali prije je nestalo i oboje su to prihvatili'', rekli su izvori, a kao razlog kraha navode nedostatak kompromisa.

Glumičini prijatelji tvrde kako ju je posebno uznemirila Benova iznenadna kupnja kuće u Pacific Palisadesu u Los Angelesu na njezin 55. rođendan.

O njihovu razvodu šuškalo se proteklih nekoliko mjeseci, ali oni su se svim silama trudili to u javnosti sakriti. 

Međutim, prije nekoliko dana Affleck je kupio novu kuću, a mnogi su shvatili da je gotovo kad je zajednička kuća u kojoj su živjeli stavljena na prodaju.

Lopez i Affleck opet su se spojili 2021. nakon što su prekinuli davne 2004. godine. Potom su 2022. godine stali pred oltar na istom mjestu gdje su to htjeli učiniti i prije dva desetljeća.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Tko je ukrao srce našoj zlatnoj olimpijki? U vezi su već šest godina, a nikada ne biste pogodili čime ju je osvojio!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Hana Huljić pozirala s poznatim prijateljicama na Korčuli, trudnički trbuh istaknula je u bijeloj haljini!

Povezana vijest Celebrity Pa što je ovo!? Bena Afflecka ovako sretnog nikad niste vidjeli, nove fotografije glumca ostavljaju u pozitivnom šoku!

Povezana vijest Celebrity Rastresena J. Lo uhvaćena bez Afflecka, evo što na njoj odaje da među njima definitivno više nije sve kako bi trebalo biti

Povezana vijest Celebrity Lopez je ovim potezom pokušala ušutkati glasine o razvodu? Evo što je napravila čim se vratila s putovanja!

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS