''nedostajat će mi...''

Kelly iz Beverly Hillsa dirljivim oproštajem od Brende sve je rasplakala: ''Bila je najjača osoba koju sam ikad upoznala...''

Jennie Garth, Shannen Doherty Profimedia 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Jennie Garth, najpoznatija po ulozi Kelly u seriji Beverly Hills, srcedrapajućom porukom i starim fotografijama oprostila se od kolegice Shannen Doherty, čija je smrt potresla Hollywood.

Smrt Shannen Doherty u šoku je ostavila sve koji su obožavali seriju Beverly Hills 90210, a posebno su slomljeni njezini kolege.

Jennie Garth, koju javnost pamti kao Kelly iz spomenute serije, emotivnom porukom i starim fotografijama oprostila se od kolegice.

''Još uvijek procesuiram svoju ogromnu tugu zbog gubitka svoje dugogodišnje prijateljice Shannen, žene koju sam često opisivala kao jednu od najjačih osoba koje sam ikada upoznala. Bila je hrabra, strastvena, odlučna, puna ljubavi i velikodušna. Nedostajat će mi i uvijek ću je duboko poštovati u srcu i sjećanju'', napisala je Jennie, a objava je dirnula 1,2 milijuna glumičinih pratitelja.

Jennie i Shannen u Beverly Hillsu zajedno su glumile u seriji od 2008. do 2013. godine.

Shannen je preminula u subotu u 54. godini nakon teške borbe s rakom.

Shannen je dva tjedna prije smrti na Instagramu podijelila isječak iz svojeg podcasta "Let's Be Clear With Shannen Doherty", u kojem je progovorila o nadi.

"Prvi put ne znam koliko dugo ću biti na kemoterapiji i hoće li to biti tri mjeseca ili šest mjeseci ili ćemo za tri mjeseca shvatiti da ne funkcionira i ponovo promijeniti liječenje", ispričala je.

"To nije nešto što mogu predvidjeti. Nije nešto što moji doktori mogu predvidjeti i to je zastrašujuće. Iako je to velik poziv na buđenje, ima i pozitivnog. Pozitivno je da su se molekularne strukture stanica mog raka nedavno promijenile. To znači da postoji još protokola koje mogu isprobati", nastavila je.

Posljednji je put snimljena sredinom lipnja, kad je već bilo vidljivo da je slabašna i mršavija.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Zanimljivosti Ljubav, nogomet i najotkačenija izdanja dosad: Ovako se partijaneri opraštaju od Splita!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Knoll se vratila na Ultru još golišavija, a uzdahe svaku večer mami još jedna poznata Hrvatica!

Povezana vijest Celebrity Severinu iznenadila njezina publika, u nevjerici ih je upitala: "Što se dogodilo s Antom?" Povezana vijest Celebrity Dirljivi prizori Kate i njezine kćerkice: Princeza Charlotte sve je raznježila svojom iskrenom reakcijom! Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako je Kate Middleton dočekana na Wimbledonu, svi su bili sretni što je vide! Povezana vijest Celebrity Preminula omiljena Brenda iz Beverly Hillsa, u 54. godini izgubila je bitku s teškom bolesti Povezana vijest Celebrity Manji bikini od ovog još niste vidjeli, jedva je pokrio najnužnije dijelove, a ona ga je obukla za - šetnju! Povezana vijest Zanimljivosti Ove atraktivne dame glavna su senzacija na Ultri, jednu od njih pamtimo i iz našeg hit-showa! Povezana vijest Celebrity Nina Badrić u Grčkoj pleše kao da je nitko ne gleda, veselim snimkama posebno je obradovala Rozgu: "Takvu te uvijek želim vidjet!" Povezana vijest Celebrity Andrej Kramarić uživao je u izlasku sa svojim roditeljima, evo gdje su ih ulovili fotografi!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS