velika podrška

Rozga okupila poznate Hrvate, pojavio se i jedan bivši par, a najveće iznenađenje večeri bilo je vrlo emotivno!

Promocija novog albuma Jelene Rozge - 7 Tomislav Miletić/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Jelena Rozga u Zagrebu je predstavila svoj novi album, a na promociju su joj došli roditelji i brojni poznati Hrvati.

Pjevačica Jelena Rozga u jednom zagrebačkom hotelu predstavila je svoj novi akustični album "Minut srca mog".

Za tu je prigodu odabrala svjetlucavo crno odijelo koje je kombinirala s minijaturnim topićem te je doslovno zablistala na pozornici, kako i priliči zvijezdi večeri.

Rozgu su došli podržati brojni poznati Hrvati, uključujući Tončija i Vjekoslavu Huljić, Jolu, Ljupku Gojić Mikić, Sonju Kovač, Lejlu Filipović, a pojavio se i jedan bivši domaći par.

Radi se o glazbenicima Matiji Cveku i Niki Turković, koji su prekinuli ranije ove godine, a Nika, koja je došla s prijateljicom, čak je u svojim pričama na Instagramu objavila video s Matijom.

Matija je, inače, nedavno snimio duet s Rozgom, a skupa su obradili pjesmu "Zar je ljubav spala na to", koju je ona izvela s Tifom dok je pjevala u grupi Magazin.

No najveće iznenađenje večeri bili su Jelenini roditelji, Marija i Ante, koji se rijetko pojavljuju u javnosti, no ovu prigodu nisu htjeli propustiti.

Kakva je bila atmosfera na promociji i tko je još sve došao podržati Rozgu, pogledajte u galeriji.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Svjetski poznata Albanka malo je toga sakrila u prozirnom izdanju, a 15 godina stariji suprug nije je puštao od sebe!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS