Nema više skrivanja

Mamićeva nova partnerica objavila njihovu fotografiju i pokazala kako provode slobodno vrijeme, svi hvale njezinu ljepotu, ali dotakli su se i njega!

Zdravko Mamić Jelena Planinić/Instagram 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Jelena Planinić na Instagramu je objavila novu fotografiju sa Zdravkom Mamićem.

Nova partnerica Zdravka Mamića, Jelena Planinić više ne krije koliko su zaljubljeni, a sada je objavila njihovu novu zajedničku fotografiju.

63-godišnji Zdravko i 36-godišnja Jelena pozirali su u prirodi, sjedeći na rubu stijene, dok su im se iza leđa prostirala prostrana zelena polja, te su izmjenjivali nježne dodire. Oboje su bili u sportskim izdanjima, ona u pripijenim tajicama i majici bez rukava, a on u plavoj trenirci i bijeloj majici.

"Slatko", "Jedna od najljepših žena koje poznajem", "Sretni", "Lijepa Jelena", "Jele, prelijepa si, blistaš", "Svi komentiraju Jelenu, pa nitko da pohvali momka pored nje, Zdravko nikada nije izgledao bolje i sretnije", "Evo, ja hvalim Zdravka", "Zdravko u najboljim godinama, gospodin", neki su od komentara koje su dobili.

O vezi Mamića i mlađahne Jelene šuškalo se mjesecima, a pisalo se i da su se zaručili te čak i stali pred oltar. Navodno su kupili i stan u Mostaru za zajednički život, a kružile su glasine i da je Jelena zbog Mamića ostavila supruga, hercegovačkog poduzetnika Dadu Planinića, čije prezime još uvijek nosi.

Zdravko se navodno prije više godinu dana razveo od supruge Marine, s kojom je bio u braku od 1994. godine i s kojom ima dvije kćeri, Ivu i Luciju. Marina mu je bila druga supruga, a s prvom suprugom Nadom oženio se kada mu je bila samo 21 godina. Njih dvoje zajedno su dobili sina Marija, a nakon razvoda ponovno su stali pred oltar, no brak im nije upalio ni iz drugog pokušaja. Nakon razvoda ostali su prijatelji, a Nada je navodno u dobrim odnosima i s njegovom drugom suprugom.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ni čedna haljina nije uspjela sakriti svu raskoš oblina Nives Celzijus: ''Da sam bar taj zidić!''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Lopez pokazala fantastičnu figuru u predivnom badiću, svi se čude kako je moguće da su toj ženi 53 godine!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS