stvarno divno!

Veliko slavlje kod Jelene Perčin: Pohvalila se lijepom vijesti zbog koje joj svi čestitaju!

Jelena Perčin Sanjin Strukic/Pixsell 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Jelena Perčin pohvalila se uspjehom kćeri Lote koja se natjecala na 67. Lipanjskom turniu i Prvenstvu Zagreba u preponskom i dresurnom jahanju.

Naša glumica Jelena Perčin pohvalila se svojim pratiteljima na profilu na Instagramu viješću o sportskom uspjehu svoje 14-godišnje kćeri Lote koja je uspješna jahačica.

Jelena je u objavama otkrila da je Lota osvojila čak dva zlatna pehara na 67. Lipanjskom turniru i Prvenstvu Zagreba u preponskom i dresurnom jahanju, na kojem se natjecala sa svojim konjem Vedettom von Pferdheimom.

"Bravo predivna Lota", "Lota bravo! Čestitam", "Bravo Lota, bravo majčice", "Ponos mamin", komentirali su Jelenini pratitelji.

"Bavi se jahanjem, potpuno se pronašla u tom sportu i to joj je trenutačno najvažnija stvar na svijetu. Ponekad jedva stigne uskladiti školu i treninge", otkrila je Jelena jednom prilikom za magazin Story.

Jelena je Lotu dobila u prvom braku s poduzetnikom Kristijanom Babićem, dok je s glumcem Momčilom Otaševićem od kojeg se nedavno razvela dobila kćer Mašu i sina Jakšu.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Nekad i sad Svi je ovakvu pamte, no šokirala je promjenom imidža tijekom posljednjeg pojavljivanja, ali i rastužila jednom vijesti o sebi

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lana Jurčević ponosno istaknula obline u uskoj haljini poslije incidenta s prolaznicom koja ju je komentirala: "Je l' ono netko reko da je debela?"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS